Ο Υπουργός άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και προσοχή τα θέματα που του τέθηκαν και υποσχέθηκε να βοηθήσει στην προώθηση και επίλυσή τους.
“Παύλο δώσε λύση για τους 59 εργαζόμενους του Δήμου”
Πολιτική
28/03/2011 | 12:57

Ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο τύπου του Δήμου αναφορικά με τη επίσκεψη του Παύλου Γερυλάνου και τη συνάντηση που είχε στο Δημαρχείο με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για το «καυτό» ζήτημα των 59 εργαζομένων της διαδημοτικής. Η ανακοίνωση αναφέρει ότι: «επίσκεψη στο Δημαρχείο Κεφαλλονιάς πραγματοποίησε την Παρασκευή ο συμπατριώτης μας Υπουργός Τουρισμού και Πολιτισμού κ. Παύλος Γερουλάνος.

Τον κ. Γερουλάνο υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης, ενώ στην συνάντηση που είχαν συζητήθηκαν σημαντικά θέματα που εμπίπτουν στην αρμοδιότητα του Υπουργού Τουρισμού και Πολιτισμού και αφορούν στον Δήμο Κεφαλλονιάς.

Ανάμεσα σε αυτά ήταν και το μείζον ζήτημα με τους 59 εργαζόμενους στη Διαδημοτική Επιχείρηση, όπου και ζητήθηκε από τον κ. Γερουλάνο η συμβολή του προς την εξεύρεση λύσης.

Ο κ. Υπουργός άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και προσοχή τα θέματα που του τέθηκαν και υποσχέθηκε να βοηθήσει στην προώθηση και επίλυσή τους.

 Παρόντες στην συζήτηση ήταν ο Βουλευτής του Νομού κ.Σπ. Μοσχόπουλος, ο συμπατριώτης μας πρώην Υφυπουργός και βουλευτής της Ν.Δ. κ.Γερ. Γιακουμάτος,  ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ.Γουλ. Κατσούνης, οι Αντιδήμαρχοι κ.Σ. Σαββαόγλου και κ.Ευ. Κεκάτος, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου κ. Αγγ. Κωσταντάκης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων κ. Αφρ. Κατσιβέλη, εκπρόσωποι των εργαζομένων της Διαδημοτικής και η ειδική συνεργάτης του Δημάρχου κ. Σ. Γαρμπή.

Τόσο ο Υπουργός Τουρισμού και Πολιτισμού κ. Π. Γερουλάνος, όσο και ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς κ. Αλ. Παρίσης συμφώνησαν για άμεση μελλοντική συνάντησή τους στο Υπουργείο στην Αθήνα όπου και θα συζητηθούν διεξοδικά θέματα αρμοδιότητας του κ. Υπουργού που αφορούν στον Δήμο Κεφαλλονιάς».

geroulanos1

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer