Επιπροσθέτως δε, στην περίπτωση που ο κ. Τραυλός εξακολουθήσει να κινδυνολογεί ή να παραπληροφορεί, η απάντηση που θα λάβει θα είναι κατά πολύ σκληρότερη
Παρίσης σε ΤΕΕ: “Προσυπογράφω το δελτίο Τύπου, δεν ανακαλώ”
Πολιτική
25/11/2014 | 21:42

Προς: ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

κ. Πρόεδρε

Σε απάντηση της αριθμ. Πρωτ.2015/25-11-2014 επιστολής σας αναφορικά με πρόσφατη ανακοίνωση του Γραφείου Επικοινωνίας του Δήμου Κεφαλλονιάς για τον Πρόεδρο της Ν.Ε. Κεφαλληνίας και Ιθάκης του Τ.Ε.Ε. θα θέλαμε να επισημάνουμε τα ακόλουθα:

  1. Συνιστά ντροπή για τον κλάδο των μηχανικών, την ημέρα που γίνονται δύο σεισμοί στο νησί μας και ο κόσμος να έχει-όπως είναι λογικό-αναστατωθεί, να διαλέγει αυτή την ατυχή χρονική στιγμή ο Πρόεδρος του ΤΕΕ, ένας επιστήμονας με θετική σκέψη, και να προβαίνει σε δηλώσεις κινδυνολογίας που αφενός δημιούργησαν περαιτέρω αδικαιολόγητο πανικό στους συμπολίτες μας και αφετέρου έγιναν «βορά» στις «ορέξεις» των καναλιών πανελλήνιας εμβέλειας για μία ακόμη επιχείρηση δυσφήμισης του νησιού μας.
  2. Το περιεχόμενο των δηλώσεων του κ. Τραυλού είναι πλήρως ατεκμηρίωτο και ανυπόστατο. Και αυτό προκύπτει από το αριθμ. Πρωτ.219/11-11-2014 έγγραφο των ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Α.Ε., του καθύλην αρμοδίου οργανισμού για τα σχολικά κτίρια, που ουσιαστικά διαψεύδει τον Πρόεδρο του ΤΕΕ και δικαιώνει τον Δήμο Κεφαλλονιάς.
  3. Σε ότι αφορά στην προτροπή σας για άμεση ανάκληση εκ μέρους μας του δελτίου τύπου του Γραφείου Επικοινωνίας του Δήμου, σας ενημερώνουμε ότι ήδη ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς έχει τοποθετηθεί δημόσια για το θέμα, ξεκαθαρίζοντας ότι προσυπογράφει το συγκεκριμένο δελτίο τύπου και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να προβεί σε ανάκλησή του. Επιπροσθέτως δε, έχει δηλώσει ότι στην περίπτωση που ο κ. Τραυλός εξακολουθήσει να κινδυνολογεί ή να παραπληροφορεί, η απάντηση που θα λάβει θα είναι κατά πολύ σκληρότερη.

Ο Δήμαρχος

Αλεξάνδρος Παρίσης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer