«Ανεξάρτητος κατέβηκα, ανεξάρτητος θα ξανακατέβω, την κομματική μου ταυτότητα την έχω ξεχάσει», τόνισε χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο ο δήμαρχος κ. Αλέξανδρος Παρίσης.
Παρίσης: «Κατεβαίνω ξανά ανεξάρτητος»
Πολιτική
08/08/2013 | 19:12

«Ανεξάρτητος κατέβηκα, ανεξάρτητος θα ξανακατέβω, την κομματική μου ταυτότητα την έχω ξεχάσει», τόνισε χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο ο δήμαρχος κ. Αλέξανδρος Παρίσης.

Και πρόσθεσε ο κ. δήμαρχος: «Τώρα παίζουν ρόλο τα πρόσωπα κι’ όχι τα κόμματα κι’ απόδειξη είναι ότι ο κόσμος αηδιάζει με ό,τι έχει σχέσει με την πολιτική σήμερα».

Επίσης ο κ. Παρίσης κατά τη συνεδρίαση πρόβλεψε ότι το Νοέμβριο ενδέχεται να έχουμε Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας!

Το χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο συνεδρίασε για να συζητηθούν τα πεπραγμένα του Δήμου για το 2011 και ο απολογισμός της Δημοτικής Αρχής κινήθηκε σε χαμηλούς τόνους και υψηλό επίπεδο αντιπαράθεσης, καθώς τόσο η πλειοψηφία όσο και οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης θέλησαν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους.

«Ελαφρά παραφωνία» οι παρεμβάσεις του επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Θεόφιλου Μιχαλάτου, που ακολούθησε την «παλαιοκομματική αντιπολιτευτική γραμμή» της «γενικής καταδίκης της Δημοτικής Αρχής για ό,τι κινείται»…

Αντίθετα ο κ. Μάρκος Κοτσιλίνης έκανε ίσως την καλύτερη εμφάνιση του ως αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης αναγνωρίζοντας μεν τις δυσκολίες που συναντά η Δημοτική Αρχή λόγω της οικονομικής κρίσης και παράλληλα «καταχεριάζοντάς» την για τους χειρισμούς της σε διάφορα θέματα.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» από την πλευρά της έθεσε με σοβαρότητα τις απόψεις και εξέφρασε την σφοδρή αντίθεσή της στην πολιτική του Δήμου Κεφαλονιάς για λόγους ιδεολογικούς.

O δήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρος Παρίσης ζήτησε την στήριξη του Δημοτικού Συμβουλίου ώστε να αντιμετωπιστούν τα σύνθετα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί λόγω της εφαρμογής του «Καλλικράτη» και λόγω της γνωστής κατάστασης στα οικονομικά που παρέλαβε από τους πρώην Δήμους…

Πηγή: Ημηρήσιος

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer