Την Ελλάδα γρήγορα στην πτέρυγα Andigrexit στο δωμάτιο δέκα! Ωστόσο σπεύδει και ο ίδιος κοντά και την ρωτά την ασθενή μας.
Παναγής Ρασσιάς: Η οικονομία μας και η επιδείνωση της υγείας της
Κοινωνία
16/10/2015 | 09:39

Η καϋμενούλα αγνώριστη κατάντησε σκελετωμένη πια από ασιτία. Βγήκε από την έξοδο κινδύνου και πήρε των ματιών της. Νοσηλεύεται ήδη στο Ευρωπαϊκό Νοσοκομείο ανιάτων,(Τρίτο Μνημόνιο). Εκεί παραδόθηκε αμαχητί. Ξεψαχνίστε με τους είπε κόψετε από όπου σας αρέσει μπούτι-γοφό-αστράγαλο. Ο σκελετός μόνο να μείνει.

Πρώτος επισκέπτης ο ακτιβιστής Αλέξης, που την βρίσκει στον διάδρομο πάνω σε ένα ράντζο. Δεν την είχαν πάει ακόμη, όχι στην εντατική αλλά ούτε καν σε δωμάτιο. Αίφνης θυμήθηκε ο Αλέξης, την συνταγή την ψεύτικη του νάνου που έβαλε την Ελλάδα στην ΟΝΕ. Τότε δίχως να χάσει χρόνο μπαίνει στο δωμάτιο των γιατρών φοράει μία ιατρική άσπρη ποδιά, βγαίνει στον διάδρομο και προστακτικά, δείχνοντας με το δάκτυλο λέει στον πρώτο τραυματιοφορέα που αντίκρισε.

Την Ελλάδα γρήγορα στην πτέρυγα Andigrexit στο δωμάτιο δέκα! Ωστόσο σπεύδει και ο ίδιος κοντά και την ρωτά την ασθενή μας.
Πες μου πως νοιώθεις ΟΡΓΗ του απαντά αυτή. Μα γιατί;
Γιατί το παιντί είχε πει ψέματα πως λεφτά υπάρχουν. Φαίνεται πως δεν κοίταζε ο αλλήθωρος εμένα αλλά το κέρινο ομοίωμά μου. Αίφνης ο Αλέξης κάνει και κάτι άλλο. Αρπάζει το χαρτί της πορείας της ασθενούς και εκεί στην ερώτηση για πυρετό αλλάζει το ΟΧΙ και το κάνει ΝΑΙ, δια τον απλούστατο βέβαια λόγον, να της δώσουν ένα κοινό αντίδοτο. Τηλεφωνεί αμέσως στην Ελλάδα και ζητά να μιλήσει με τον μεγάλο εξάδελφο όπου αντί για έναν βρίσκει τέσσερις, να ψάχνουν για έναν καλό συμβολαιογράφο για την αποδοχή κληρονομιάς του θεού.
Αυτοί έντρομοι τον ρωτούν πως πάει η ασθενής μας; Και αυτός απαντά θα δείξει η νεκροψία. Ευχές για ταχεία ανάρρωση του απαντούν τότε!
Ξαφνικά τον καλεί η στενή φίλη Γιάννα και του λέει. Σου μιλάω από υπερατλαντική ΓΡΑΜΜΗ. Σταμάτα να τρέχεις στην ανατολή να ψάχνεις μάγισσες και βότανα. Έλα στην δύση. Και που είσαι κανόνισε να αναθέσεις στο δικό μου γραφείο την τελευταία περιποίηση γιατί φίδι που σας έφαγε.
Το πάει ο βλάχος το τυρί…

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer