Με πρωτοβουλία της οικογένειας Σπαθή έγινε συνάντηση γνωριμίας του Νέου Μητροπολίτη Κεφαλληνίας με Κεφαλλονίτες της Αθήνας
«Ζεσταίνει» το κλίμα με τους Κεφαλλονίτες ο Δημήτριος
Κοινωνία
16/10/2015 | 14:07

Μια πρώτη συνάντηση γνωριμίας του νέου Μητροπολίτη κ.κ. Δημητρίου με Κεφαλλονίτες της Αθήνας, πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ. Στην σύντομη αλλά εξομολογητική ομιλία του ο νέος Μητροπολίτης αναφέρθηκε στα βιώματα του και στην μέχρι σήμερα διαδρομή του.
Με καθαρό και μεστό θεολογικό λόγο έθεσε το περίγραμμα της νέας ποιμαντικής εποχής για το νησί μας. Ακολούθησε διάλογος και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των παρευρισκόμενων και τονίστηκε η ανάγκη κινητοποίησης όλων των Κεφαλλήνων εντός και εκτός του νησιού.
Μεταξύ άλλων στην συνάντηση παρευρέθηκαν: Η βουλευτής Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, ο Αγαθαγγέλου Γεωργακάτος, ο Διονύσης Λευκαδίτης, η Μαριαλένη Νεοφύτου, ο Γιώργος Μιχαλάτος, το ζεύγος Πατρίκιου και Παυλάτου, ο Βαγγέλης Σπαθής, ο Βασίλης Καλλιβώκας, ο Νίκος Φαραντούρης, ο Σ. Κόκκολης και πολλοί άλλοι.

kefallonites_dhmhtrios (2) kefallonites_dhmhtrios (3) kefallonites_dhmhtrios (4) kefallonites_dhmhtrios (5) kefallonites_dhmhtrios (6) kefallonites_dhmhtrios (5) kefallonites_dhmhtrios (7) kefallonites_dhmhtrios (8) kefallonites_dhmhtrios (9) kefallonites_dhmhtrios (10) kefallonites_dhmhtrios (11) kefallonites_dhmhtrios (12) kefallonites_dhmhtrios (13) kefallonites_dhmhtrios (14) kefallonites_dhmhtrios (15) kefallonites_dhmhtrios (16) kefallonites_dhmhtrios (17)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer