Συνεχίζεται και σήμερα Σάββατο το κύμα κακοκαιρίας σε ολόκληρη τη χώρα, με τη θερμοκρασία να πέφτει και τις βροχές και τις καταιγίδες να κάνουν ξανά την εμφάνιση τους
Πέφτει η θερμοκρασία, συνεχίζονται βροχές και καταιγίδες
Κοινωνία
24/10/2015 | 09:56

Συνεχίζεται και σήμερα Σάββατο το κύμα κακοκαιρίας σε ολόκληρη τη χώρα, με τη θερμοκρασία να πέφτει και τις βροχές και τις καταιγίδες να κάνουν ξανά την εμφάνιση τους.

Συγκεκριμένα, στα ανατολικά και νότια θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες, με βαθμιαία εξασθένηση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί, 7 με 8 μποφόρ στο Αιγαίο.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με βροχές, τοπικά ισχυρές στα βόρεια και ανατολικά το πρωί, οπότε είναι πιθανό να εκδηλωθεί πρόσκαιρη καταιγίδα. Βαθμιαία από το απόγευμα τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα βόρεια και ανατολικά και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14-16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες, με τοπικές βροχές (στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη) με βαθμιαία βελτίωση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις, με διαστήματα ηλιοφάνειας, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10-21 βαθμούς Κελσίου (Στην ήπειρο 4-5 βαθμούς χαμηλότερη η ελάχιστη).

Νεφώσεις με ισχυρές βροχές και τις πρωινές ώρες καταιγίδες θα εκδηλωθούν σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13-17 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές (στις Κυκλάδες). Βαθμιαία βελτίωση θα υπάρξει από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 5-7 και στα δυτικά και βόρεια, μέχρι το απόγευμα, 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15-18 βαθμούς Κελσίου. Στην Κρήτη το θερμόμετρο θα ανέβει έως τους 22 βαθμούς.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες, κατά περιόδους ισχυρές. Το απόγευμα τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βορειοανατολικοί 6-8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση και στα νότια μεταβλητοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16-23 βαθμούς Κελσίου (στα βόρεια 3-5 βαθμούς χαμηλότερη).

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer