Βρήκαν τον μπελά τους οι ιδιοκτήτες ιχθυοπωλείου στην Πάτρα από δύο υπαλλήλους οι οποίοι τους έκλεβαν χωρίς να γνωρίζει ο ένας υπάλληλος την δράση του άλλου!
Πάτρα: Οι κρυφές κάμερες έπιασαν… λαβράκι μέσα σε ιχθυοπωλείο! Οι απίστευτες αποκαλύψεις…
Κοινωνία
08/04/2016 | 09:53

Βρήκαν τον μπελά τους οι ιδιοκτήτες ιχθυοπωλείου στην Πάτρα από δύο υπαλλήλους οι οποίοι τους έκλεβαν χωρίς να γνωρίζει ο ένας υπάλληλος την δράση του άλλου! Οι ιδιοκτήτες του ιχθυοπωλείου είχαν εδώ και καιρό υποψιαστεί ότι… κάτι δεν πήγαινε καλά! Είχαν τοποθετήσει κάμερες, όμως περιέργως η μία… είχε μετακινηθεί από την θέση της. Αυτό τους έβαλε σε υποψίες. Εφεραν τεχνικό, τοποθέτησε άλλη κάμερα σε σημείο που να μην φαίνεται και… έπιασαν λαβράκι! Μέσα σε τρεις ημέρες ο ένας μόνο υπάλληλος είχε αρπάξει 750 ευρώ.

Όπως απεδείχθη και οι δύο υπάλληλοι έπαιρναν με «ταχυδακτυλουργικό» τρόπο χρήματα από το ταμείο με αποτέλεσμα συνολικά να υπάρχει μία απόκλιση της τάξης των 5.000 ευρώ μηνιαίως! Οι ιδιοκτήτες αφού είχε πλέον τα «ντοκουμέντα» στα χέρια τους μίλησαν με τους υπαλλήλους. Ο ένας μάλιστα παραδέχθηκε την κλοπή 750 ευρώ και δήλωσε πως ήθελε να πληρώσει την ασφάλεια του αυτοκινήτου του. Είπε επίσης πως δεν γνώριζε ότι έκλεβε και ο άλλος!

Πλέον η επιχείρηση συνεχίζει να λειτουργεί με άλλο προσωπικό! Οσο για το ενδεχόμενο μήνυσης; Οι ιδιοκτήτες δεν το σκέφτονται αφού όπως λένε δύσκολα μπορούν να αποδείξουν το σύνολο της κλοπής και από την άλλη πλευρά ίσως να πληρώσουν περισσότερα σε δικηγόρους από αυτά που θα εισπράξουν…

Πηγή: athensmagazine.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer