Ο εμπορικός σύλλογος Αργοστολίου η «ΚΡΑΝΗ», καλεί όποιους παραγωγούς της Κεφαλλονιάς το επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στην έκθεση ¨Ελλάδος Γεύση¨ που θα διεξαχθεί από 15 έως και 18 Απριλίου 2016 στην Αθήνα.
Ο σύλλογος “Κράνη” συμμετέχει στην έκθεση “Ελλάδος Γεύση”
e Gastronomie
08/04/2016 | 07:28

Ο εμπορικός σύλλογος Αργοστολίου η «ΚΡΑΝΗ», καλεί όποιους παραγωγούς της Κεφαλλονιάς το επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στην έκθεση ¨Ελλάδος Γεύση¨ που θα διεξαχθεί από 15 έως και 18 Απριλίου 2016 στην Αθήνα στο εκθεσιακό κέντρο του Περιστερίου.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού κο Ευάγγελο Κεκάτο για την πρωτοβουλία του να πληρώσει το κόστος του περιπτέρου ο Δήμος Κεφαλλονιάς, ώστε να αναδειχθούν στη σημαντική αυτή έκθεση τα τοπικά μας προϊόντα.
Ο εμπορικός σύλλογος Αργοστολίου η ΚΡΑΝΗ ανέλαβε την ευθύνη της οργάνωσης του περιπτέρου και θα έχει στην έκθεση παρουσία τόσο για όσα οργανωτικά και μη θέματα προκύψουν, όσο και για την προώθηση των τοπικών προϊόντων.
Για πληροφορίες αποταθείτε στη γραμματεία στο τηλέφωνο 694 677 6144 στην κα Ελένη Μεσολωρά και στον κο Κωνσταντίνο Πρέντζα στο 697 855 4144 ή στον Πρόεδρο Σταύρο Σπαθή.

Εκ της ΚΡΑΝΗΣ

Ο Πρόεδρος Η Γραμματέας
Σταύρος Σπαθής Μαρία Σκλαβουνάκη

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer