Το φαινόμενο «CAVEMAN» του Rob Becker σε σκηνοθεσία του Βλαδίμηρου Κυριακίδη βρίσκεται στο νησί μας και υπόσχεται να μας χαρίσει άφθονες εκρήξεις γέλιου
Ο Caveman έφτασε Κεφαλονιά!
Κοινωνία
02/07/2013 | 21:10

Μια μοναδική παράσταση έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι λάτρεις του θεάτρου απόψε και αύριο σε Ληξούρι και Αργοστόλι αντίστοιχα. Το φαινόμενο «CAVEMAN» του Rob Becker σε σκηνοθεσία του Βλαδίμηρου Κυριακίδη  βρίσκεται στο νησί μας και υπόσχεται να μας χαρίσει άφθονες εκρήξεις γέλιου.

Στο πλαίσιο της παρουσίας των συντελεστών της παράστασης, ο πρωταγωνιστής Ζήσης Ρούμπος και ο παραγωγός της Coronet Σπύρος Μουρελάτος βρέθηκαν στον Ionian Galaxy 90, 8 και έδωσαν συνέντευξη στη Γιάννα Κουλουμπή.

gianna-roumpos-mourelatos1

Η συζήτηση περιελάμβανε φυσικά την παράσταση και το πως έχει κατορθώσει για έξι χρόνια να γεμίζει τα θέατρα ανά την Ελλάδα και να εντυπωσιάζει τον κόσμο.

Ο Ζήσης Ρούμπος μίλησε για την 11χρονη πορεία του στο χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης, τις δυσκολίες του επαγγέλματος, την άριστη σχέση του με τον σκηνοθέτη της παράστασης Βλαδίμηρο Κυριακίδη, αλλά και την Κεφαλονιά, την οποία χαρακτήρισε υπέροχη και τον κόσμο της τυχερό που ζει σε έναν τέτοιο τόπο.

Ο Σπύρος Μουρελάτος, Κεφαλονίτης και ιδιοκτήτης της Coronet έκανε ειδική αναφορά στον Caveman και το πως αποφάσισε να τον φέρει στην Ελλάδα. Εξήγησε τους λόγους της επιτυχίας της και τόνισε ότι όσα διαδραματίζονται στη σκηνή είναι πράγματα που ζει καθημερινά ένα ζευγάρι και για αυτό πολλοί βλέπουν και ξαναβλέπουν την παράσταση.

O Caveman θα βρίσκεται στο νησί μας για δύο παραστάσεις, μία απόψε το βράδυ στον κηποθέατρο της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης και μια στις 03 Ιουλίου στον αύλειο χώρο του Ξενία στο Αργοστόλι. Χορηγός Επικοινωνίας είναι ο Ionian galaxy 90, 8.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer