Ο Μπάλλος χόρεψε με ενθουσιασμό χορούς της Κεφαλλονιάς, εντυπωσίασε με τα τσαλίμια, τη λεβεντοσύνη και τη χάρη των χορευτών και καταχειροκροτήθηκε
Ο Μπάλλος στην έκθεση “Ελλήνων Αντάμωμα”
Τουρισμός
02/04/2015 | 11:10

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρανιάς «Ο ΜΠΑΛΛΟΣ» συμμετείχε στην Έκθεση –Φεστιβάλ «Ελλήνων Αντάμωμα» στις 28 Μαρτίου 2015 στο Σ.Ε.Α. ΣΕΙΡΙΟΣ εκπροσωπώντας την Κεφαλλονιά. Η έκθεση – φεστιβάλ «Ελλήνων Αντάμωμα» με στόχο την προβολή της Ελληνικής παραδοσιακής παραγωγής, επιχειρηματικότητας, ανάπτυξης  αλλά και την προβολή του Πολιτιστικού γίγνεσθαι της Ελλάδας, στη διάρκειά της θα φιλοξενήσει πάνω από 120 εκθέτες και 80 Παραδοσιακούς  Συλλόγους από διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Ο ΜΠΑΛΛΟΣ παραβρέθηκε στην τελετή των εγκαινίων, η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου του Β΄, του Αντιπροέδρου της Βουλής κ. Α. Μητρόπουλου, εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης , φορέων, οργανισμών, συλλόγων και πλήθους κόσμου.

Μετά την τελετή του Αγιασμού και τον Χαιρετισμό του Αρχιεπισκόπου και του Αντιπροέδρου της Βουλής , ο Σύλλογος προσέφερε συμβολικά Κεφαλλονίτικα φιλέματα στον Αρχιεπίσκοπο και σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Ο ΜΠΑΛΛΟΣ χόρεψε με ενθουσιασμό χορούς της Κεφαλλονιάς, εντυπωσίασε με τα τσαλίμια, τη λεβεντοσύνη και τη χάρη των χορευτών και καταχειροκροτήθηκε. Με την άρτια παρουσία του, τους χορούς, τα λαογραφικά, τη μουσική, τη φορεσιά, το λάβαρο και τα παραδοσιακά Κεφαλλονίτικα φιλέματα, ξεχώρισε, ξεσήκωσε, ανέδειξε τον πολιτισμό της Κεφαλλονιάς και τίμησε τη δική του ιστορική πολιτιστική διαδρομή.

Θερμές ευχαριστίες: Στην Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας, το Δήμο Κεφαλλονιάς, την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ., το Κοργιαλένειο Ίδρυμα, το Χαροκόπειο Εργαστήριο  και την Επιχείρηση των Αφων Σπαθή.

mpallos (1) mpallos (2) mpallos (3) mpallos (4) mpallos (5) mpallos (7) mpallos (8) S S

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer