Ο Ιταλός αντιπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας Easyjet για την Ελλάδα, Ντόντι Γκρίπα βρέθηκε σήμερα στην Κεφαλονιά και τιμήθηκε συμβολικά από τη Δημοτική Αρχή.
ΤΩΡΑ: Αντιπροσωπεία της Easyjet στο Δημαρχείο
Τουρισμός
02/04/2015 | 10:19
Ρεπορτάζ: Μιχάλης Ανδρεαδάκης
Ο Ιταλός αντιπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας Easyjet για την Ελλάδα, Ντόντι Γκρίπα βρέθηκε σήμερα στην Κεφαλονιά και τιμήθηκε συμβολικά από τη Δημοτική Αρχή.Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού/Πολιτισμού, Βαγγέλης Κεκάτος καλωσόρισε τον κ. Γκρίπα στο Δημαρχιακό Μέγαρο και ακολούθησε σύσκεψη παρουσία του Προέδρου της Ενωσης Ξενοδόχων, Γεράσιμου Τιμοθεάτου, του υπεύθυνου του αεροδρομίου, Γιώργου Γεροντάκη και της αντιπροσώπου της Swissport, Ελίζας Τσακάκη.ωkekatos_easyΟ κ. Κεκάτος μετέφερε στον κ. Γκρίπα το πάγιο αίτημα της βρετανικής κοινότητας του νησιού να υπάρχουν πτήσεις της εταιρείας από και προς το νησί μας και τους χειμερινούς μήνες, κάτι που δεσμεύτηκε ότι θα το εξετάσει έτσι ώστε να ενταχθούν μελλοντικά στο πρόγραμμα της.

Να σημειωθεί ότι ο Ιταλός αντιπρόσωπος δεν είχε επισκεφθεί ξανά μέχρι σήμερα στην Κεφαλονιά και δήλωσε κατενθουσιασμένος από τον τροπο που τον καλωσόρισαν οι τοπικές αρχές. Παράλληλα, τις ευχαρίστησε για την υποδοχή που επιφύλασσαν στους πρώτους ξένους επισκέπτες που έφτασαν την Τρίτη από το Λονδίνο. kekatos_easy (2) kekatos_easy (3) kekatos_easy (4) kekatos_easy (5)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer