Ο υποήφιος βουλευτής της Ν.Δ. χθες επισκέφθηκε το Λιμεναρχείο, την Αστυνομία, το Δασαρχείο, άλλα και το Νοσοκομείο
Ο Λυκούδης δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην εύρυθμη λειτουργία των δημόσιων υπηρεσιών
Πολιτική
21/01/2015 | 10:43

Συνεχίζει τις επαφές του και τις συναντήσεις του ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ Χαράλαμπος Λυκούδης, λίγες ημέρες πριν τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Έτσι, χθες επισκέφθηκε το Λιμεναρχείο, την Αστυνομία, το Δασαρχείο, άλλα και το Νοσοκομείο.

Στο Λιμεναρχείο είχε συνάντηση με τον Λιμενάρχη Γιώργο Καλιτσουνάκη, ενώ χαιρέτισε και είχε συζήτηση με λιμενικούς για τα προβλήματα και τις ελλείψεις που υπάρχουν. Ακολούθως, επισκέφθηκε το Δασαρχείο και την Αστυνομία, όπου συνομίλησε τόσο με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ανδρέα Αυγέρη όσο και με τον Διοικητή του Αστυνομικού τμήματος Αργοστολίου  Γρηγόρη Γκίνα. Παράλληλα χαιρέτισε έναν προς έναν τους αστυνομικούς που βρίσκονταν εκείνη την ώρα εν ώρα υπηρεσίας.

Ο κ. Λυκούδης στη συνέχεια συναντήθηκε με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Παναγιώτη Ζαφειρόπουλο, με τον οποίο αναφέρθηκαν σε θέματα υγείας και κυρίως στις ελλείψεις νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού.

Είναι φανερό πως ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην εύρυθμη λειτουργία των δημόσιων υπηρεσιών στο νησί μας, αναγνωρίζει τα προβλήματα που υπάρχουν και επιθυμεί να βρει λύσεις για αυτά.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας

του Υποψηφίου Βουλευτή

Χαράλαμπου Λυκούδη

dim1 dim2

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer