Οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής με ανακοίνωσή τους για μια ακόμη φορά επιστρατεύουν τον άναρθρο λόγο τους ενάντια στο ΚΚΕ
ΚΚΕ ισχυρό την επόμενη μέρα για να χτυπηθεί ο φασισμός και το σύστημα που τον γεννά
Πολιτική
21/01/2015 | 01:20

Οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής με ανακοίνωσή τους για μια ακόμη φορά επιστρατεύουν τον άναρθρο λόγο τους ενάντια στο ΚΚΕ και τους κομμουνιστές, το μίσος τους για τους αγώνες του λαού και της νεολαίας του Νομού μας, την οργή τους για τη δράση των ταξικών συνδικάτων, των συλλόγων γονέων και της ΑΣΓΜΕ, δίνοντας νέα διαπιστευτήρια στα αφεντικά τους.
Το αντισυνδικαλιστικό μένος τους είναι σε ευθεία σύνδεση με όσα επιδιώκει η μεγαλοεργοδοσία, η ΕΕ και το πολιτικό τους προσωπικό, για το νέο συνδικαλιστικό Νόμο που είναι στα σκαριά. Η στάση τους αυτή είναι η άλλη (ξεκάθαρη και επιθετική) εκδοχή της εναλλαγής του «λελογισμένου κνούτου» με το «καρότο», της «ανοχής» και του «κοινωνικού εταιρισμού» που επιδιώκουν για το εργατικό – λαϊκό κίνημα τα κόμματα που έχουν δώσει όρκους πίστης στο καπιταλιστικό σύστημα. Στο «έξω η πολιτική από τα σχολεία και τους τόπους δουλειάς» αλλά μέσα οι επιχειρηματίες και η ιδεολογία της άρχουσας τάξης μόνο το ΚΚΕ έχει αντιπαρατεθεί με συνέπεια. Γι’ αυτό και είναι καρφί στο μάτι των φασιστών.
Τα προηγούμενα σε συνδυασμό με το γεγονός ότι βγαίνουν ανοιχτά και αποκαλύπτουν τις συμπάθειες και τις σχέσεις που έχουν τοπικά με υποψηφίους της ΝΔ, ότι αναγορεύονται συνομιλητές από υποψήφιους των ΑΝΕΛ, ότι «κλαίνε» που ο ΣΥΡΙΖΑ «αντιγράφει» όπως λένε τις θέσεις τους για νέες χρηματοδοτήσεις των εφοπλιστών ή για να αναλάβει το κράτος με λαϊκά έξοδα τις λιγότερο κερδοφόρες γραμμές πρέπει να προβληματίσει το λαό μας.
Να δυναμώσει το ΚΚΕ, ώστε να ενισχυθεί ο αγώνας για μια κοινωνία χωρίς εκμεταλλευτές και χωρίς τα εγκληματικά εξαμβλώματα που παράγουν, έξω από ΕΕ και με κοινωνικοποίηση του πλούτου, για να υπάρξει ισχυρή εργατική αντιπολίτευση την επόμενη μέρα, για να απομονωθούν οι χρυσαυγίτες «η σαπίλα του ντουνιά». Να πονέσει ο λαός των νησιών μας με τις ηρωικές παραδόσεις του ριζοσπαστισμού, του ΕΑΜ – ΕΛΑΣ- ΔΣΕ όσο μπορεί περισσότερο την φασιστική Χρυσή Αυγή.
Αργοστόλι 20/01/2015

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer