Η παρερμηνεία του θεσμικού σας ρόλου και η εμπλοκή σας σε πολιτικές αναλύσεις και διευκρινίσεις αφαιρεί από τους ασθενείς σας το δικαίωμα να εστιάσετε το ενδιαφέρον σας στην φροντίδα που είναι βέβαιο ότι τους χρειάζεται
Ο Λυκούδης απαντά στους υπευθύνους του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Αργοστολίου
Πολιτική
12/11/2016 | 11:09

Με ενδιαφέρον πληροφορήθηκα από τα τοπικά ΜΜΕ τις νουθεσίες των υπευθύνων του Κέντρου σας σχετικά με συνέντευξη πολιτικού περιεχομένου, που παρεχώρησα στον έγκριτο δημοσιογράφο κ. Σάκη Βούτο, με θέμα την παρεμπόδιση των τεχνικών έργων για την ανάπλαση του ιστορικού κέντρου του Αργοστολίου από συμπεριφορές συμπολιτών μας οι οποίες τελικά είναι σε βάρος του κοινωνικού συνόλου, αφού με αυτές προσπαθούν να παρεμποδίσουν την εξέλιξη και ολοκλήρωση των έργων στην πόλη μας. Σεβόμενος τόσο το αξίωμα που έχω την τιμή να υπηρετώ όσο και το σύνολο των υγειονομικών δομών του νησιού μας, υποχρεούμαι να απαντήσω προς διευκρίνιση των όσων σκοπίμως ή αφελώς αναφέρετε, με σκοπό κυρίως να με προσβάλετε για αδιευκρίνιστους ομολογώ λόγους.

Η απομόνωση συμβολικών λέξεων, που ειπώθηκαν με σκοπό να τονίσουν τη σημασία της διαταραγμένης, πολιτικώς, συμπεριφοράς ορισμένων, οι οποίοι έχουν στόχο την διακοπή των τεχνικών έργων στο κέντρο του Αργοστολίου για καθαρά μικροπολιτικούς και αντιπολιτευτικούς λόγους, αλλοιώνει το πνεύμα του νοήματος των όσων ειπώθηκαν, δημιουργώντας προφανώς παραπληροφόρηση.

Ευχαριστώ για το μάθημα ψυχιατρικής που βρήκατε την ευκαιρία δημοσίως να προσφέρετε, αλλά επισημαίνω ότι πιο χρήσιμο θα ήταν να γίνει στο πλαίσιο ενός Συνεδρίου, που θα μπορούσατε να διοργανώσετε υπό την τιμητική αιγίδα του Δήμου μας.

Η παρερμηνεία του θεσμικού σας ρόλου και η εμπλοκή σας σε πολιτικές αναλύσεις και διευκρινίσεις αφαιρεί από τους ασθενείς σας το δικαίωμα να εστιάσετε το ενδιαφέρον σας στην φροντίδα που είναι βέβαιο ότι τους  χρειάζεται.

Με την βεβαιότητα ότι δεν θα εμπλακούμε σε δημόσιους, άνευ σημασίας, για υγιείς και ασθενείς συμπεριφορές, διαλόγους, εύχομαι όπως συνεχίσετε με επιμέλεια και σοβαρότητα το πολύτιμο έργο σας, που σίγουρα δεν περιέχει στις υποχρεώσεις του την μικροπολιτική.

Με εκτίμηση,

Διονύσης Λυκούδης

Αναπληρωτής Δήμαρχος Κεφαλλονιάς

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer