Το τιμητικό λογότυπο του Συλλόγου για το Νησί μας, λέει ότι « Ήρθαν σαν ξένοι στην Κεφαλονιά και τους φέρθηκε σα να ήταν παιδιά της» !
Ο Ιταλικός Ταξιδιωτικός Σύλλογος “Cefalonia for ever” στο Δημαρχείο Κεφαλονιάς
Τουρισμός
23/10/2014 | 09:15

Την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014, ο Πρόεδρος του Ιταλικού Ταξιδιωτικού Συλλόγου “Cefalonia for ever” κ.Mario Pericolini έγινε δεκτός στο Δημαρχιακό Μέγαρο από το Δήμαρχο Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρο Παρίση, στο πλαίσιο της διαρκούς συνεργασίας του Δήμου με τους Ιταλούς ταξιδιώτες στο Νησί μας.

Τον κ.Πρόεδρο συνόδευε ο κ.Νίκος Μεσσάρης και ο Α/Δήμαρχος Πολιτισμού – Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος ,ο οποίος ανεφέρθη στη διαρκή προσπάθεια της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου, στην περαιτέρω ενίσχυση των δεσμών με τους Φίλους Ιταλούς και στην  πρόσφατη επιτυχημένη συμμετοχή της Κεφαλονιάς στο «Διεθνές Δίκτυο Ομορφότερων Παραδοσιακών Χωριών της Μεσογείου» στο Cinsternino της Ιταλίας.

Ο κ.Δήμαρχος έχει ήδη τιμήσει συμβολικά τον κ.Πρόεδρο σε Ειδική Εκδήλωση στο Δημαρχιακό Μέγαρο για τη μεγάλη συμβολή του Ταξιδιωτικού Συλλόγου, ο οποίος αριθμεί περισσότερα από 5.000 Μέλη Ιταλών επισκεπτών του Νησιού μας, στην ενίσχυση των Κεφαλονιτο-Ιταλικών σχέσεων σε Πολιτιστικό, Ιστορικό, Ταξιδιωτικό, Εκπαιδευτικό και Επενδυτικό επίπεδο.

Ο κ.Pericolini, αφού ευχαρίστησε τον κ.Δήμαρχο για την εγκάρδια φιλοξενία, αναφέρθηκε στη μεγάλη αγάπη των Ιταλών για το Νησί μας, γεγονός που αποδεικνύεται από το ότι ο Σύλλογος διαρκώς εμπλουτίζεται με νέα Μέλη και ότι ακόμα και τον Οκτώβριο, που ουσιαστικά ολοκληρώνεται η Τουριστική περίοδος, εκείνοι επιλέγουν για τις Φθινοπωρινές τους διακοπές την Κεφαλονιά.

Τέλος, ο κ.Πρόεδρος αφού προσέφερε δώρα στους παρευρισκομένους, ανέφερε το τιμητικό  λογότυπο του Συλλόγου για το Νησί μας, που λέει ότι « Ήρθαν σαν ξένοι στην Κεφαλονιά και τους φέρθηκε σα να ήταν παιδιά της» !

 

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer