Στην προσπάθεια να γίνουν τα πράγματα καλύτερα συστρατεύομαι με την Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά και κατεβαίνω στις δημοτικές εκλογές υποψήφιος στο Αργοστόλι
Ο Ευαγγελάτος ξανά υποψήφιος με τον Θεόφιλο
Πολιτική
22/04/2014 | 17:20

Αγαπητοί συμπολίτες,

Εύχομαι ολόψυχα η Αγία Ανάσταση του Κυρίου μας που εορτάσαμε να μας χαρίζει υγεία και να γεμίσει τις καρδιές όλων μας με αγάπη, ελπίδα και αισιοδοξία. Εφόδια απαραίτητα για να αντιμετωπίσουμε με δύναμη τις σκληρές οικονομικές, κοινωνικές, πολιτιστικές συνθήκες που βιώνουμε στη χώρα μας, αλλά και στην αγαπημένη μας Κεφαλονιά.

Στην προσπάθεια να γίνουν τα πράγματα καλύτερα συστρατεύομαι με την Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά και τον Θεόφιλο Μιχαλάτο και κατεβαίνω στις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου, υποψήφιος στο Αργοστόλι.

Κατεβαίνω υποψήφιος διότι θέλω να προσφέρω  τις επιστημονικές μου γνώσεις και την εμπειρία μου, τόσο στα θέματα υγείας, όσο και στην αυτοδιοίκηση, ώστε να φτιάξουμε στο δήμο ένα «δίχτυ» προστασίας για τους  ολοένα και περισσότερους συμπολίτες μας που έχουν χάσει και χάνουν καθημερινά λόγω της μεγάλης ανεργίας το ασφαλιστικό τους δικαίωμα και ως εκ τούτου έχουν χάσει την πρόσβαση των ιδίων, όσο και των παιδιών τους στις υπάρχουσες δομές υγείας.

Η δράση αυτή που οραματίζομαι είναι αναγκαία τώρα περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη περίσταση.

Γι’ αυτό ζητώ να με βοηθήσετε στην προσπάθεια αυτή και εσείς με την ψήφο σας.

Ευάγγελος – Παύλος  Ευαγγελάτος

Παιδίατρος – Συντονιστής διευθυντής Παιδιατρικής Γ.Ν. Κεφαλονιάς

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer