«Ρητά και κατηγορηματικά θα ήθελα να διαψεύσω το συγκεριμένο δημοσίευμα, καθώς δεν υφίστανται πρώτα από όλα κακές σχέσεις μεταξύ έμου και του κ. Μπεκατώρου».
Ο Διαμαντάτος απαντάει στο e-kefalonia
Πολιτική
01/04/2011 | 16:45

Αργοστόλι  1-4-2011

        Πρώτα από όλα θα ήθελα να σας συγχαρώ για αυτήν την νέα προσπάθεια που κάνετε στον τομέα της ενημέρωσης. Όλοι γνωρίζουμε το μέγιστο της ανάγκης της σωστής και αντικειμενικής δημοσιογραφίας ειδικά σε περιφερειακό επίπεδο που τα ΜΜΕ είναι λιγοστά και δυστυχώς έχουμε δει πολλές φορές να υποκύπτουν σε κάποιο πολιτικό παιχνίδι ξεχνώντας τους όρους της αντικειμενικής Δημοσιογραφίας.

Με χαρά είδα στο site σας ότι προσπαθείτε να τηρήτε αυτές τις αρχές.  Αυτό τουλάχιστον συνειδητοποίησα αλλά και διάβασα στην εισηγηση του κ. Π. Φωκά εκ μέρους της συντακτικής ομάδας.

Προσπαθώ όμως να καταλάβω το νόημα του δημοσιευματος σας «Ενοχλημένος ο Μπεκατώρος από τα «καμώματα» του Διαμαντάτου στο ΛΑ.Ο.Σ.».

Ρητά και κατηγορηματικά θα ήθελα να διαψεύσω το συγκεριμένο δημοσίευμα, καθώς δεν υφίστανται πρώτα από όλα κακές σχέσεις μεταξύ έμου και του κ. Μπεκατώρου.

Προκαλώντας μου έκπληξη, το εν λόγο δημοσίευμα, επικοινώνησα με τον κ. Μπεκατώρο ο οποίος μου το διέψευσε κατηγορηματικά ότι ουδέποτε προέβη σε κάποιο τέτοιο σχολιασμό ως προς την δράση μου στην Νομαρχιακή Επιτροπή. Αντιθέτως, όπως και πολλές άλλες φορές, μου δήλωσε την συμπαραστάση του και την αμέριστη βοήθεια του σε ο,τι χρειαστώ.

Σας τα αναφέρω όλα αυτά, διότι η πραγματική κατάσταση είναι τελείως διαφορετική από αυτήν που παρουσιάζεται.

Τα ψευδή,ανακριβή και μη διασταυρωμένα δημοσιεύματα δεν ακολουθούν το κέιμενο σας «Το ταξίδι μόλις ξεκίνησε…».

Αν μη τι άλλο θα έπρεπε κάποιος υπευθυνος του site σας να επικοινωνήσει μαζί μου για διασταυρωση πληροφορίων.

Μπορώ να καταλάβω την πολιτική σκοπιμότητα του συγκεκριμένου δημοσιεύματος όμως αυτό δεν σημαινει ότι θα την αποδεχτώ. Η λάσπη είναι κάτι που δεν έχω συνηθίσει να έχω ούτε στην πολιτική ούτε στην προσωπική μου ζωή.
Σας συμβουλεύω να μην την δέχεστε ούτε εσείς ικανοποιώντας ,ίσως,τις χάρες κάποιων πολιτικών σας φίλων που θέλουν να αμαυρώσουν το πρόσωπό μου και να δημιουργήσουν ρήξη με ανθρώπους που συνεργάζομαι χρόνια.

Τέλος, θα ήθελα να αποκατασταθεί η αλήθεια άμεσα.

Σας εύχομαι να συνεχίσετε το έργο σας, κλείνοντας τα αυτιά σας στις Σειρήνες και συνεχίζοντας την καλή δουλειά που μας έχετε δείξει μέχρι τώρα.

Είμαι στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση τώρα και στο μέλλον.

Με εκτίμηση

 Ο Πρόεδρος της Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ

Διαμαντάτος Γεράσιμος

Απάντηση του e-kefalonia

Με χαρά λάβαμε την απάντηση του Προέδρου της Νομαρχιακής κ. Γεράσιμου Διαμαντάτου, καθώς και τις διορθώσεις του, που θα λάβουμε σοβαρά υπόψη.

Έχουμε να κάνουμε δύο παρατηρήσεις όμως:

1.      Ο Σπύρος Μπεκατώρος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του (28-3-11, ) δεν διέψευσε όλα όσα καταγράψαμε στο ρεπορτάζ. Αν πραγματικά όλα αυτά δεν τα ενστερνιζόταν θα μπορούσε να μας τα είχε διαψεύσει.

2.     Το e-kefalonia προσπάθησε να έρθει σε επικοινωνία με το κ. Διαμαντάτο και να πάρει και τη δική του άποψη αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Παρόλα αυτά, οι σχέσεις μας με τη Ν.Ε. του ΛΑΟΣ και του Προέδρου κ. Διαμαντάτου θα παραμείνουν άριστες και σίγουρα θα έχουμε πιο άμεση επικοινωνία.

Από την συντακτική ομάδα

Παναγής Φωκάς

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer