Έγκυρη πηγή από το υπουργείο μας πληροφόρησε ότι όσοι έχουν πάνω από πέντε έτη προϋπηρεσία θα μονιμοποιηθούν.
θα δοθεί λύση για 42 εργαζόμενους της Διαδημοτικής
Πολιτική
01/04/2011 | 17:09

Σύμφωνα με πληροφορίες του e-kefalonia, η υπουργός Εργασίας Λούκα Κατσέλη έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με το Δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση ώστε να δοθεί λύση για τους 42 από τους 59 εργαζόμενους της Διαδημοτικής.

Έγκυρη πηγή από το υπουργείο μας πληροφόρησε ότι όσοι έχουν πάνω από πέντε έτη προϋπηρεσία θα μονιμοποιηθούν.

Πριν λίγο από το Δήμο ανακοινώθηκαν για το συγκεκριμένο θέμα τα εξής:

«Το τεράστιο πρόβλημα της Διαδημοτικής Επιχείρησης  και των εργαζομένων σε αυτήν συνεχίζει να απασχολεί την ατζέντα του Δημάρχου Κεφαλλονιάς Αλέξανδρου Παρίση προκειμένου να εξευρεθεί βιώσιμη και νόμιμη λύση  έτσι  ώστε το νησί της Κεφαλλονιάς να συνεχίσει να είναι το ‘’ καθαρότερο νησί ‘’ και παράλληλα να διασφαλιστεί η εργασιακή σχέση των εργαζομένων σε αυτήν.

Στα πλαίσια των ανωτέρω προσπαθειών ο Δήμαρχος προχώρησε στις παρακάτω ενέργειες:

1. Συγκάλεσε πρόσφατα σύσκεψη στο Δημαρχείο Κεφαλλονιάς με το συμπατριώτη μας Υπουργό Παύλο Γερουλάνο από τον οποίο ζήτησε να πρωτοστατήσει προκειμένου μέσω νομοθετικής ρύθμισης να επιλύσει η κυβέρνηση το θέμα, ενώ η σύσκεψη έγινε παρουσία και του Βουλευτή Κεφαλληνίας κ. Σπυρίδωνα Μοσχόπουλου.

Ο Δήμαρχος βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον Υπουργό για τον συντονισμό των ενεργειών .

2. Ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς είναι σε επαφή και με τη συμπατριώτισσα μας Υπουργό Λούκα Κατσέλη η οποία έχει επιδείξει το αμέριστο ενδιαφέρον της   για τη διευθέτηση του προβλήματος .

Σε πρόσφατη επικοινωνία του Δημάρχου με την Υπουργό Λούκα Κατσέλη, του ανακοίνωσε ότι η ίδια συντονίζει τις ενέργειες από πλευράς κυβέρνησης προκειμένου να υπάρξει σύντομα νομοθετική ρύθμιση η οποία θα προβλέπει την νομιμοποίηση των εργαζομένων στην Διαδημοτική οι οποίοι βρίσκονται στην εργασία τους πάνω από πέντε χρόνια .

 

Η ανωτέρω εξέλιξη ικανοποίει εν μέρη την Δημοτική αρχή χωρίς βέβαια να σταματάει η προσπάθεια του Δημάρχου για την παραμονή όλων των εργαζομένων στο τομέα της καθαριότητας».

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer