To πρώτο του βιβλίο με τίτλο “Η ψηφιακή επιπολαιότητα του έρωτα” παρουσίασε στον “Φάρο εν Πάτραις” ο Γιώργος Περιδανίδης.
Ο Γιώργος Περισανίδης παρουσίασε το πρώτο του βιβλίο στον Φάρο
Κοινωνία
13/10/2015 | 13:28

To πρώτο του βιβλίο με τίτλο “Η ψηφιακή επιπολαιότητα του έρωτα” παρουσίασε στον “Φάρο εν Πάτραις” ο Γιώργος Περιδανίδης. Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 9 Οκτωβρίου. Από νωρίς φίλοι, γνωστοί του συγγραφέα αλλά και δημοσιογράφοι βρέθηκαν στον χώρο προκειμένου να ακούσουν για ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο βιβλίο.

Την παρουσίαση του βιβλίου συντόνισε η δημοσιογράφος του thebest.gr Κωνσταντίνα Τσίχλα.
Αποσπάσματα του βιβλίου διάβασαν οι ηθοποιοί Ντίνος Ποντικόπουλος και Φρόσω Ζαγοραίου. Κατά την διάρκεια της παρουσίασης προβλήθηκε ένα βίντεο 10 λεπτών ενώ ο συγγραφέας μίλησε για το πρωτότυπο μυθιστόρημα του και τον έρωτα στα χρόνια της τεχνολογίας και των social media.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο ερμηνευτής-τραγουδοποιός Δημήτρης Ζερβουδάκης αφού το τραγούδι του “Τα Ανείπωτα” παίζει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας του βιβλίου.

Στο τέλος ο Γιώργος Περισανίδης υπέγραψε αντίτυπα του βιβλίου και έδωσε ραντεβού με όλους στη παρουσίαση του νέου βιβλίου που γράφει αυτό το διάστημα.

Περισσότερα εδώ:
http://www.tempo24.gr/eidisi/42843/patra-paroysiastike-to-vivlio-toy-giorgoy-perisanidi-foto?utm_campaign=shareaholic&utm_medium=facebook&utm_source=socialnetwork

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer