Ο Αύγουστος μόλις άνοιξε τα πανιά του!!!...σε αυτο το υπέροχο ταξίδι του, μας προσκαλεί να διαβούμε απο τα ομορφότερα και σήναμα πνεύματικότερα λιμάνια του.
Ο Αύγουστος της Κυράς της καρδιάς μας!
Εκκλησία
01/08/2016 | 09:22

Του π. Άνθιμου Καλαρύτη

Ο Αύγουστος μόλις άνοιξε τα πανιά του!!!…σε αυτο το υπέροχο ταξίδι του, μας προσκαλεί να διαβούμε απο τα ομορφότερα και σήναμα πνεύματικότερα λιμάνια του.Το κυριότερο όμως ειναι εκείνο της Κυράς,…της πάνσεμνης…της χαράς των Αγγέλων,..της γλυκιά μας παναγιάς….

Ολόκληρη η Ελλάδας μας, απο το ένα άκρο, εώς το άλλο γιορτάζει την Κοίμηση της,..το Πάσχα του καλοκαιριού,..δεν μένει κανεις χωρις να σταθεί απέναντι απο το θρονί της,..χωρις να ανάψει ένα ευλαβικό κερί στην αγιά μορφή της.Σε καθε εικόνισμα της,..και ένα θαύμα της,.. γεμάτο απο δάκρυα και πόνο στολισμένο,!ανάμνηση! ..της καθε πονεμένης ψυχής…Σε αυτο το ταξίδι θα μείνουμε για να ακούσουμε λόγια των ψαλμών,..τα λόγια τα ιερά,..που δεν ειναι τίποτα άλλο,…απο το λιβάνι της καρδιά μας…

Σε αυτήν παρακλήσεις και ιερές αναφορές προσφέρουμε για την δική μας πνευματική ανάταση.

Ας μην χάσουμε την ευκαιρία, ας τρέξουμε, ας κλείνουμε γόνυ μετανοίας και σήγουρα ως καλή και μοναδική μητέρα θα τρέξει τα παιδιά της, να συνδράμει!!!

panagia_fidakia (6)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer