Η «Νέα Εποχή» μεταξύ άλλων αναφέρει ότι η ανεπίτρεπτη επίθεση σε κορυφαίο θεσμό της Δικαιοσύνης, χαρακτηρίζουν αρνητικά τον Δήμαρχο που βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου.
Οι Τσαμπουκάδες …. του Δημάρχου
Πολιτική
05/08/2013 | 13:39

Ατυχέστατη κρίνεται η παρέμβαση του κ. Δήμαρχου στο συνέδριο των αποδήμων, όπως αυτή έχει ηχογραφηθεί,  ιδιαίτερα  στο θέμα , «που πλακώθηκε με τον Πρόεδρο του Ελεγκτικού   Συνεδρίου».
Ο  τσαμπουκάς του γλυκού νερού  και η  ανεπίτρεπτη επίθεση σε κορυφαίο θεσμό της Δικαιοσύνης , που ελέγχει την οικονομική διαχείριση του δημοσίου χρήματος , χαρακτηρίζουν αρνητικά τον κ. Δήμαρχο , που βρίσκεται πλέον εκτός τόπου και χρόνου.
Ισχυρίστηκε ο κ. Δήμαρχος , ότι ο επίτροπος του Ελεγκτικού συνεδρίου δεν  εγκρίνει την ανάθεση εργασιών σε ιδιώτες ηλεκτρολόγους για τον Δημοτικό φωτισμό .
Ατυχώς και πάλι, η  αλήθεια είναι  διαφορετική.
Ατυχώς και πάλι, εκεί στο Μέγαρο έχουν περίεργες αντιλήψεις για την διοίκηση του Δήμου και την οικονομική διαχείριση.

Ατυχώς και πάλι, η Δημοκρατία σταματάει στην εξώπορτα του Δημαρχείου.
Δημοσιεύουμε  τρία   έγγραφα  για το θέμα αυτό.
Αρχικά ο Δήμος δηλώνει ότι διαθέτει έξι (6) ηλεκτρολόγους –υπαλλήλους, οπότε ο επίτροπος εκτιμά ότι αρκούν για τις ανάγκες του Δήμου.
Έλα όμως, που ο Δήμος έχει  αποσπάσει  στην ΔΕΥΑΚ τους τρείς! Ενημερώνει τον επίτροπο, ο οποίος δεν συμφωνεί προφανώς με την μεθόδευση αυτή  και στέλνει την αλληλογραφία στα κεντρικά .
Αυτή είναι η αλήθεια.
Αποψιλώνουμε τις υπηρεσίες του Δήμου και μετά ζητάμε εργολάβους, για να κάνουν τις δουλειές!
Αργοστόλι 5-8-2013
Από το γραφείο τύπου

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer