Στα πλάνα του προέδρου της ΚΕΔΗΚΕ είναι το φετινό πολιτιστικό καλοκαίρι να μην μοιάζει με κανένα προηγούμενο
Οι τρεις φιλόδοξοι στόχοι του Άγγελου
Πολιτισμός
16/04/2015 | 11:49

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι πολιτιστικές δραστηριότητες του Πάσχα για την ΚΕΔΗΚΕ. Ιδιαίτερα θετικά είναι τα σχόλια για την πρώτη Ανάσταση στο Λιθόστρωτο με τους καταστηματάρχες να πιστώνονται θετικά την εν λόγω εκδήλωση.

Ο Άγγελος Κωνσταντάκης δεν μένει εδώ. Σύμφωνα με πληροφορίες του e-kefalonia.net βάζει τρεις φιλόδοξους στόχους για το άμεσο μέλλον.

-Τη Δευτέρα 4 Μαΐου, το απόγευμα, σε συνεργασία με το συμπατριώτη μας μαέστρο της Λυρικής Σκηνής Αγαθάγγελο Γεωργακάτο, «πηγαίνουν» τα Επτάνησα για πρώτη φορά στο Μέγαρο Μουσικής. Πρόκειται για ένα φιλόδοξο σχέδιο που θα αναδείξει την πολιτιστική κληρονομιά της Κεφαλονιάς και γενικότερα των Επτανησίων στο Μέγαρο.

-Εδώ και πολύ καιρό ο Άγγελος Κωνσταντάκης (με τα πενιχρά οικονομικά μέσα που διαθέτει η ΚΕΔΗΚΕ) θα προσπαθήσει να αναβιώσει το Χορωδιακό Φεστιβάλ. Για τους παλαιότερους το Χορωδιακό Φεστιβάλ αποτελούσε την πολιτιστική κοιτίδα του νησιού μας. Αυτό είχε ξεκινήσει τη δεκαετία του ’80 επί δημαρχίας Αλέκου Καλαφάτη και στόχος του Άγγελου Κωνσταντάκη είναι, έστω και πιλοτικά, το εν λόγω σχέδιο να ξεκινήσει από φέτος το καλοκαίρι.

-Στα πλάνα του προέδρου της ΚΕΔΗΚΕ είναι το φετινό πολιτιστικό καλοκαίρι να μην μοιάζει με κανένα προηγούμενο. Ήδη είναι σε επαφές με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς (Πολιτιστικά Σωματεία, Φιλαρμονικές Συλλόγους κ.λπ.) ώστε μέσα από αυτές τις πολιτιστικές δράσεις να αναβιώσει παλαιά ήθη και έθιμα του νησιού μας.

Σημείωση: Τελικά ο Άγγελος Κωνσταντάκης αποδεικνύεται ως την πιο σταθερή αξία στην «φαρέτρα» του δημάρχου Αλέξανδρου Παρίση, χωρίς φανφάρες και πάντα με χαμηλούς τόνους.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer