Ο βαρύτονος Νικόλαος Καραγκιαούρης και η σοπράνο, Ευδοκία Μωησίδου ερμήνευσαν μοναδικά ορισμένα κλασσικά κομμάτια της όπερας και της ελληνικής οπερέτας
Ένα όνειρο μαγευτικό στον “Κέφαλο”
Πολιτισμός
16/04/2015 | 10:09

Του Μιχάλη Ανδρεαδάκη

“Σαν όνειρο μαγευτικό”. Η μουσική παράσταση που παρουσιάστηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Δημοτικό Θέατρο “Ο Κέφαλος” δικαιολόγησε απόλυτα τον τίτλο της.

Ο βαρύτονος Νικόλαος Καραγκιαούρης και η σοπράνο, Ευδοκία Μωησίδου ερμήνευσαν μοναδικά ορισμένα κλασσικά κομμάτια της όπερας και της ελληνικής οπερέτας, συνοδευόμενοι στο πιάνο από τον Πάνο Λουμάκη. Στα δύο μέρη που περιλάμβανε η συναυλία παρουσιάστηκαν έργα των F. Lehar, G. Bizet, W.A. Mozart, L. Curtis, R.Stolz, Ν. Χατζηαποστόλου, Θ. Σακελλαρίδη και Κ. Γιαννίδη.

Βέβαια, θα πρέπει να πούμε ότι η προσέλευση του κοινού ήταν, δυστυχώς, πολύ μικρή αφού το συγκεκριμένο είδος μουσικής φαίνεται ότι δεν είναι ιδιαίτερα… ελκυστικό. Ωστόσο, όσοι παρευρέθηκαν φάνηκε ότι το διασκέδασαν, ανταμείβοντας το καλλιτεχνικό τρίο με το πιο θερμό τους χειροκρότημα. Να θυμίσουμε ότι η συναυλία θα επαναληφθεί και το βράδυ της Πέμπτης την ίδια ώρα (21:00).

oneiro (1) oneiro (2) oneiro (4) oneiro (5) oneiro (7) oneiro (8) oneiro (9) oneiro (11) oneiro (12) oneiro (13) oneiro (14) oneiro (15) oneiro (16) oneiro (17) oneiro (18) oneiro (19) oneiro (20) oneiro (21)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer