To e-kefalonia.net πήρε μια μικρή... γεύση από τις πρόβες της παράστασης, καταγράφοντας τις πυρετώδεις προετοιμασίες των συντελεστών.
Οι τελευταίες σκηνοθετικές πινελιές του Πάνου Βαρδάκου
Κινηματογράφος
22/04/2015 | 00:44

Του Μιχάλη Ανδρεαδάκη

Την πρώτη του θεατρική παραγωγή θα ανεβάσει το Θεατρικό Εργαστήρι Σύγχρονης Τέχνης Κεφαλονιάς με τίτλο “Ερωτας, Ονειρα και Ανδρεία”. Περιλαμβάνει τρία μονόπρακτα, που φέρουν τη σκηνοθετική υπογραφή του Πάνου Βαρδάκου ενώ τη μουσική επιμέλεια έχει αναλάβει ο Κώστας Φραντζής. Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Θέατρο “Ο Κέφαλος” την Παρασκευή (24/4), το Σάββατο (25/4) και την Κυριακή (26/4) υπό την αιγίδα της ΚΕΔΗΚΕ.
Λίγα 24ωρα, λοιπόν, πριν την πρεμιέρα, ο Πρόεδρος του Δ.Σ., Τάσος Παπαθεοδωρόπουλος και ο σκηνοθέτης, Πάνος Βαρδάκος πραγματοποίησαν συνέντευξη Τύπου στο νέο χώρο που στεγάζεται το Θεατρικό Εργαστήρι και μας ενημέρωσαν για το έργο, κάνοντας λόγο για μια παράσταση που θα περιλαμβάνει “πολύ μουσική και συναίσθημα”.Το πρώτο μονόπρακτο που θα παρουσιαστεί έχει τίτλο “Ενα ηλιόλουστο πρωινό” και ανήκει στους αδερφούς Κιντέρο από την Ισπανία, το δεύτερο είναι το “Προς κατεδάφιση” του Τένεσι Γουίλιαμς και το τρίτο έχει θέμα του τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο και φέρει την υπογραφή των Αμερικανών Μιντλαμς και Χολ. theatro_ergasthri1

To e-kefalonia.net πήρε μια μικρή… γεύση από τις πρόβες της παράστασης, καταγράφοντας τις πυρετώδεις προετοιμασίες των συντελεστών και τις τελευταίες σκηνοθετικές πινελιές από τον Πάνο Βαρδάκο προκειμένου να είναι όλα εντέλεια για την πρεμιέρα της Παρασκευής. Μάλιστα, όπως μπορείτε να δείτε και στις εικόνες, για πρώτη φορά θα δούμε ανοικτό τον χώρο μπροστά από την κεντρική σκηνή, όπου θα φιλοξενηθεί η ορχήστρα.

Αξίζει: Παρακολουθώντας τις πρόβες, εκείνος που μας έκανε ευχάριστη εντύπωση με την ερμηνεία του στο πρώτο μονόπρακτο – δίχως φυσικά να θέλουμε να αδικήσουμε τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές – είναι ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αργοστολίου, Λούκας Νιφοράτος. theatro_ergasthri2 theatro_ergasthri3 theatro_ergasthri4 theatro_ergasthri6 theatro_ergasthri10 theatro_ergasthri7 theatro_ergasthri8 theatro_ergasthri9 theatro_ergasthri13 theatro_ergasthri11 theatro_ergasthri12

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer