Η διημερίδα ολοκληρώθηκε με ένα θεατρικό δρώμενο που έγραψε και επιμελήθηκε ο Μάνος Θανόπουλος με τη συμμετοχή δύο μαθητριών και με την προβολή μιας ταινίας μικρού.
Ολοκληρώθηκε η διημερίδα για το bullying στη Κεφαλονιά
Κοινωνία
22/04/2015 | 22:25

Του Μιχάλη Ανδρεαδάκη

Ακολούθησαν ομιλίες ανοικτές για το κοινό πάνω στην κατανόηση του φαινομένου της επιθετικότητας, την ενδοοικογενειακή βία και τις ψυχιατρικές διαταραχές που παρουσιάζουν οι θύτες και τα θύματα του bullying. Συντονιστής της ημερίδας ήταν ο Ψυχίατρος και Επιστημονικά Υπεύθυνος του Κέντρου Ημέρας, Γιώργος Θεολόγος ενώ τοποθετήθηκαν ακόμη ο Καθηγητής Εφαρμογών του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων του ΤΕΙ, Ανάργυρος Κουμπαρέλης, η κοινωνική λειτουργός, Γεωργία Βρεττού και η Ψυχολόγος, Ρεγγίνα Γιαννάκη.

Η διημερίδα ολοκληρώθηκε με ένα θεατρικό δρώμενο που έγραψε και επιμελήθηκε ο Μάνος Θανόπουλος με τη συμμετοχή δύο μαθητριών και με την προβολή μιας ταινίας μικρού μήκους που δημιούργησε η κινηματογραφική ομάδα του 2ου Δημοτικού Σχολείου Παραλίας Πατρών με τίτλο “Οι μάσκες πέφτουν”. Η Δημοτική Αρχή εκπροσωπήθηκε στη συγκεκριμένη εκδήλωση από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, Βαγγέλη Κεκάτο, ο οποίος στον χαιρετισμό του έστειλε το δικό του μήνυμα για την ανάγκη εξάλειψης του σχολικού εκφοβισμού.

To δικό του βίντεο για την εξάλειψη του φαινομένου του bullying δημιούργησε το Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων. Αξίζει να το δείτε:

Bullying
Η συγκινητική ταινία μικρού μήκους που δημιούργησαν οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Παραλίας Πατρών:

Bullying (2)

Bullying (3)

Bullying (4)

Bullying (5)

Bullying (6)

Bullying (7)

 

Bullying (8)

Bullying (9)

Bullying (10)

Bullying (11)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer