Οι επισκέπτες που αναζητούν τις γεύσεις των αυθεντικών ελληνικών κρασιών θα πρέπει να επισκεφθούν την ομάδα των Κεφαλλονιτών προκειμένου να τους μυήσουν στον μαγικό κόσμο του ελληνικού κρασιού.
«Οινοτουρισμός» η νέα μόδα που γίνεται πραγματικότητα και ξεκινάνει από την Κεφαλονιά!
e Gastronomie
07/12/2015 | 12:38

«Οίνος ευφραίνει καρδίαν ανθρώπου». Αυτή είναι η πιο γνωστή ρήση για τους λάτρεις του κρασιού και φαίνεται πως αυτό ακριβώς σκεφτόταν ο Δημήτρης Λώλος όταν αποφάσισε να δημιουργήσει το The Greek Wine Expierence, την πρώτη οργανωμένη προσπάθεια οινοτουρισμού στην Ελλάδα με διάφορα διαδραστικά μαθήματα γευσιγνωσίας και ιστορίας των ελληνικών κρασιών.

Οι επισκέπτες που αναζητούν τις γεύσεις των αυθεντικών ελληνικών κρασιών έχουν την ευκαιρία, μέσα από τον διασκεδαστικό ενημερωτικό τρόπο αλλά φυσικά και από τις υπηρεσίες που προσφέρει το The Greek Wine Experience, να κρατήσουν τις καλύτερες αναμνήσεις από την επίσκεψή τους στην Κεφαλλονιά ή την Θεσσαλονίκη και να παρακινήσουν και εκείνοι με τον τρόπο τους φίλους και γνωστούς να επισκεφθούν την ομάδα των Κεφαλλονιτών προκειμένου να τους μυήσουν στον μαγικό κόσμο του ελληνικού κρασιού.

the-greek-wine-expierence

Στα διαδραστικά μαθήματα γύρω από το κρασί, οι άνθρωποι του The Grek Wine Expierence προτρέπουν τον επισκέπτη να κάνει γευστικές δοκιμές κρασιών, γευστικούς συνδυασμούς κρασιών και τυριών, γαστρονομία και κρασί, οινικές περιηγήσεις και εκδρομές. Παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε μικρά γκρουπ, σε ενοικιαζόμενες βίλες, σε ξενοδοχεία, σε εστιατόρια, επάνω σε ιστιοφόρα ή γιοτ, σε γαμήλιες ή ειδικές εκδηλώσεις, ή φτιάχνουν το πρόγραμμα σύμφωνα με τις επιθυμίες του εκάστοτε πελάτη.

Άλλωστε, οι άνθρωποι του The Greek Wine Experience, είναι αφοσιωμένοι στο να παρουσιάζουν στους επισκέπτες τους, έλληνες ή ξένους, τον εκπληκτικό ελληνικό αμπελώνα και τα κρασιά του με ελληνικές ποικιλίες μόνο, αλλά και την μαγευτική ελληνική κουζίνα παρέχοντας πληροφορίες, συνδυασμούς και τοπικά γνωρίσματα.

greek-experience

Μεταξύ άλλων όμως, το The Greek Wine Experience επιδιώκει να ενώσει τους οινοποιούς, τους δημιουργούς τοπικών γεύσεων, τους επιχειρηματίες της γαστρονομίας και της εστίασης, να συμβάλει ουσιαστικά στην ανάδειξη της μοναδικής ελληνικής κουλτούρας, στην γνωριμία του τουριστικού κοινού με τις τοπικές γεύσεις και τις ελληνικές γηγενείς ποικιλίες κρασιών και τέλος, να προωθήσει την Κεφαλονιά ως κατεξοχήν οινικό και γαστρονομικό προορισμό.

Η φιλοσοφία της The Greek Wine Experience συνοψίζεται στη φράση: Enjoy Greek Wines, Real Taste, Great Living

Η ομάδα του The Greek Wine Expierence δέχεται τους επισκέπτες στην Κεφαλλονιά από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο ενώ όσοι το επιθυμούν μπορούν να πεταχτούν στη Θεσσαλονίκη όπου ξεκινάνε τις δράσεις τους για τον χειμώνα. Πάντως, για τους ανυπόμονους η ομάδα σκέφτεται να επεκταθεί σε Αθήνα, Σαντορίνη και Κρήτη πολύ σύντομα.

greek-experience2

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του οργανισμού www.thegreekwineexperience.com ή την σελίδα τους στο Facebook

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer