Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ανοικτή συνάντηση διαλόγου της κίνησης πολιτών “Διάλογος-Διάδραση” με θέμα την Οδική Ασφάλεια και την Κυκλοφοριακή Αγωγή.
Οδική Ασφάλεια και την Κυκλοφοριακή Αγωγή
Κοινωνία
03/06/2014 | 11:40

Χθες στο ΑΤΕΙ ΙΝ ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ανοικτή συνάντηση διαλόγου της κίνησης πολιτών “Διάλογος-Διάδραση” με θέμα την Οδική Ασφάλεια και την Κυκλοφοριακή Αγωγή. Η προσπάθειά μας δεν ήταν αυτοτελής αλλά θα έχει και συνέχεια καθώς πρόκειται για ένα θέμα που μας αφορά όλους και που δυστυχώς δεν αντιμετωπίζεται όπως θα έπρεπε από την πολιτεία.
Γι’ αυτό και ήταν ηχηρή η αδιαφορία που πιστοποιήθηκε με την απουσία των αυτοδιοικητικών αρχών καθώς και της τροχαίας που παρότι προσκλήθηκε στη συζήτηση, δε θέλησε να δώσει το παρόν. Στην ερώτηση “Αν γινόταν η συζήτηση προεκλογικά, θα σημειώναμε τις ίδιες απουσίες;” μπορεί ο καθένας να δώσει τη δική του απάντηση…

Τις επόμενες μέρες, και αφού πραγματοποιηθεί απολογιστική συνάντηση της ομαδας μας, θα επανέλθουμε με Δελτίο Τύπου το οποίο θα περιέχει τα συμπεράσματα, τις καταγραφές αλλά και τις προτάσεις μας.

(Το κείμενο απο το facebook του Γιάννη Βαρούχα)

hmerdia_odikh_asfaleia1 hmerdia_odikh_asfaleia2 hmerdia_odikh_asfaleia3 hmerdia_odikh_asfaleia4 hmerdia_odikh_asfaleia5 hmerdia_odikh_asfaleia6 hmerdia_odikh_asfaleia7 hmerdia_odikh_asfaleia9 hmerdia_odikh_asfaleia10 hmerdia_odikh_asfaleia11 hmerdia_odikh_asfaleia12 hmerdia_odikh_asfaleia13 hmerdia_odikh_asfaleia14 hmerdia_odikh_asfaleia15 hmerdia_odikh_asfaleia16 hmerdia_odikh_asfaleia17

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer