Ο Ενιαίος Αγροτικός Συνεταιρισμός ενημερώνει ότι δέχεται αιτήματα επαγγελματιών και ερασιτεχνών αμπελουργών για προμήθεια φυτών.
Ξακουστές ποικιλίες για αναμπέλωση
Κοινωνία
19/02/2014 | 21:27

Μέσα στο διεθνές – άκρως ανταγωνιστικό – περιβάλλον που έχει διεθνοποιήσει και προσδώσει μυθικές ίσως διαστάσεις σε συγκεκριμένες «κοσμοπολίτικες» γαλλικής προέλευσης κυρίως ποικιλίες αμπέλου, ο ΘιακοΚεφαλλονίτικος διεμβολισμός με όπλο την παράδοση και την εξαγωγή προς κατανάλωση κρασιών φτιαγμένων από ντόπιες και ελληνικές επιτραπέζιες ποικιλίες παραμένει αταλάντευτος.
Ο Ενιαίος Αγροτικός Συνεταιρισμός Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι δέχεται αιτήματα Κεφαλλήνων και Θιακών επαγγελματιών και ερασιτεχνών αμπελουργών για προμήθεια φυτών (έρριζων υποκειμένων) από ξακουστές «καθαρές» ένσπερμες και άσπερμες ποικιλίες (ΡΟΜΠΟΛΑ,  ΜΑΥΡΟΔΑΦΝΗ, ΣΟΥΛΤΑΝΙΝΑ, ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ, ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΗ, ΣΙΔΕΡΙΤΗ, ΑΘΗΡΙ κλπ) που προέρχονται από υγιές μητρικό υλικό το οποίο έχει επιλεγεί από τους πλέον αντιπροσωπευτικούς και παραγωγικούς, για κάθε ποικιλία αμπελώνες.
Τα φυτά είναι απαλλαγμένα από τους πλέον σοβαρούς και κοινούς ιούς και λοιπά εμβολιομεταδόσιμα νοσήματα.
Σήμερα, η οποία προσπάθεια αναφύτευσης αμπέλου προϋποθέτει την ύπαρξη πιστοποιημένου έρριζου υποκείμενου διασφαλίζοντας έτσι με μαθηματική νομοτέλεια την επιτυχία.
Πληροφορίες παρέχονται καθημερινά από τον Ενιαίο Αγροτικό Συνεταιρισμό Κεφαλληνίας & Ιθάκης.
Από τον Ενιαίο Αγροτικό Συνεταιρισμό Κεφαλληνίας & Ιθάκης

ampel

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer