Δεκάδες δώρα έφτασαν στο γραφείο του Δημάρχου από την ΠΑΕ Ολυμπιακός ώστε να μοιραστούν αύριο σε μαθητές σε Αργοστόλι και Ληξούρι.
Δεκάδες δώρα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός για μικρούς μαθητές
Αθλητισμός
19/02/2014 | 21:50

Δεκάδες δώρα έφτασαν στο γραφείο του Δημάρχου Αλέξανδρου Παρίση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός ώστε να μοιραστούν αύριο σε μαθητές σε Αργοστόλι και Ληξούρι. Με αυτό τον τρόπο η ΠΑΕ Ολυμπιακός θέλει να στηρίξει ηθικά τους κατοίκους του δοκιμαζόμενου νησιού.
Στη Κεφαλονιά βρίσκεται ήδη αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός η οποία αποτελείται από τον Σύμβουλο Στρατηγικής της Διοίκησης κ. Κριστιάν Καρεμπέ, τον Γενικό Αρχηγό της Διεύθυνσης Ακαδημίας του Ολυμπιακού, κ. Γρηγόρη Γεωργάτο, τον Διευθυντή Επικοινωνίας, κ. Κώστα Καραπαπά, τον Διευθυντή Εταιρικής Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, κ. Βασίλη Τοκάκη. Τον υπουργό Παιδείας εκπροσωπεί ο συμπατριώτης μας Γ.Γ. Νέας Γενιάς Παναγιώτης Κανελόπουλος που βρίσκεται για αυτό το λόγο στη Κεφαλονιά.
Αύριο στις 12 η αντιπροσωπεία θα επισκεφθεί το Ληξούρι και θα δώσει δώρα σε μαθητές. Αργότερα θα επισκεφθούν σχολείο στη περιοχή του «Ξενία» στο Αργοστόλι.

Γέμισε δώρα το γραφείο του Δημάρχου.

Γέμισε δώρα το γραφείο του Δημάρχου.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer