«Να τελειώνουμε αμέσως με τα διαδικαστικά» ζητεί με δήλωσή του ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Τζιτζικώστας.
Να τελειώσει η ΝΔ με τα διαδικαστικά ζήτησε ο Τζιτζικώστας
Πολιτική
13/10/2015 | 14:43

«Να τελειώνουμε αμέσως με τα διαδικαστικά» ζητεί με δήλωσή του ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Τζιτζικώστας. Ο υποψήφιος για την αρχηγία της ΝΔ επισημαίνει πως…
απαιτείται να αποδείξει το κόμμα ότι καταλαβαίνει «τι περιμένει η βάση της Νέας Δημοκρατίας, τι περιμένει η κοινωνία από εμάς». Ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος ζητεί ακόμα «εκλογικά κέντρα παντού, δύο ευρώ η συμμετοχή για όλους» και καταλήγει: «Δεν φοβόμαστε τον κόσμο μας. Τη δύναμή του θέλουμε. Για να αλλάξουμε, να μεγαλώσουμε, να κερδίσουμε».

Ολόκληρη η δήλωση του Απόστολου Τζιτζικώστα:
«Να τελειώνουμε αμέσως με τα διαδικαστικά. Να αποδείξουμε, επιτέλους, ότι καταλαβαίνουμε τι περιμένει η βάση της Νέας Δημοκρατίας, τι περιμένει η κοινωνία από εμάς. Πρακτικά, απλά και ουσιαστικά: Εκλογικά κέντρα παντού, δύο ευρώ η συμμετοχή για όλους. Όπως το 2009. Δεν φοβόμαστε τον κόσμο μας. Τη δύναμή του θέλουμε. Για να αλλάξουμε, να μεγαλώσουμε, να κερδίσουμε».

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer