Τοποθέτηση φαναριών πρόκειται να συμπεριληφθεί στην εκπόνηση της νέας κυκλοφοριακής μελέτης του Αργοστολίου
Νέα φανάρια στο Αργοστόλι
Κοινωνία
01/02/2017 | 09:53

Τοποθέτηση φαναριών πρόκειται να συμπεριληφθεί στην εκπόνηση της νέας κυκλοφοριακής μελέτης του Αργοστολίου στις διασταυρώσεις «Φαραώ», Ανδρέα Χοϊδά με Λεωοφόρου Βεργωτή (Μητρόπολη), Λάμπρου Τζαβέλα με Α. Παπανδρέου (OΑΕΔ) και Σουηδίας με Λεωφόρο Βεργωτή (Γηροκομείο).

Η απόφαση πάρθηκε σε συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Αργοστολίου την 24η Ιανουαρίου. Παράλληλα, το συμβούλιο της Δ.Κ., πρότεινε, σύμφωνα με την εισήγηση των τεχνικών υπηρεσιών, να εγκριθεί η εφαρμογή κυκλοφοριακής ρύθμισης επί της Λεωφόρου Κεφαλλήνων, που αφορά τις δυο εισόδους εξόδους μαθητών του 1ου και 2ου λυκείου Αργοστολίου δηλαδή:

1.Δύο διαβάσεις πεζών και απαγόρευση στάθμευσης 5μ. εκατέρωθεν της κάθε διάβασης με οριζόντια σήμανση επί του οδοστρώματος και με την ανάλογη κατακόρυφη σήμανση επί των πεζοδρόμιων της Λεωφόρου Κεφαλλήνων.

  1. Τοποθέτηση εμποδίων /κάγκελα μπροστά από τις 2 εισόδους/ εξόδους των μαθητών/πεζών.

Επιπλέον αποφασίστηκε να τοποθετηθούν παρόμοια εμπόδια/κάγκελα σε όλα τα σχολεία του Αργοστολίου που δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμα.

Tην απόφαση υπογράφει ο πρόεδρος της Δ.Κ. Αργοστολίου κ. Λούκας Νιφοράτος.

  • Χθες το βράδι ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Αργοστολίου κ. Λούκας Νιφοράτος είπε στον «Η» ότι η Δ.Κ., πρότεινε και φανάρια στην διασταύρωση του Κήπου του Νάπιερ με την Oδό Χαροκόπου και Ηλία Ζερβού, αλλά περιέργως η πρόταση αυτή δεν συμπεριλήφθει στις προτάσεις της Δ.Κ. για τους σηματοδότες

Πηγή: kefalonianmantata.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer