Δεν περιλαμβάνεται ο Δήμος Κεφαλλονιάς στο πρόγραμμα που έχουν ενταχθει 30 Δήμοι σε όλη τη χώρα.
Νέα “γκάφα” από την Θεοπεφτάτου στο πρόγραμμα κοινωνικής αλληλεγγύης
Οικονομία
01/06/2016 | 08:41

Την ώρα που η βουλευτίνα μας Αφροδίτη Θεοπεφτάτου αρκείται στο να υποστηρίζει με θέρμη το νέο πρόγραμμα σκληρών μέτρων που ψήφισε η κυβέρνησή της, η Κεφαλονιά “πληρώνει” συνεχώς την αδυναμία της να παρέμβει και να φέρει οφέλη στο νησί μας.

Τελευταίο παράδειγμα το πρόγραμμα για το εισόδημα κοινωνικής αλληλεγγύης όπου ανακοινώθηκαν οι 30 Δήμοι που θα συμμετέχουν. Σε αυτούς δεν περιλαμβάνεται ο Δήμος Κεφαλλονιάς. Και καλά θα πουν κάποιοι: Γιατί να περιλαμβάνεται ο Δήμος Κεφαλλονιάς στους 30 όταν υπάρχουν και άλλοι μεγαλύτεροι Δήμοι με πολύ μεγαλύτερες ανάγκες; Σωστό πλην όμως στους 30 περιλαμβάνεται η Ζάκυνθος! Τι λοιπόν διαθέτει το γειτονικό νησί που δεν έχουμε εμείς; Μα ασφαλώς βουλευτή με μεγαλύτερη δυνατότητα παρέμβασης από την δική μας, τον Υπουργό Κοντονή.

Η Αφροδίτη Θεοπεφτάτου δεν φαίνεται να πάλεψε για την Κεφαλονιά και έτσι χάνουμε μία ακόμη μάχη. Αφήστε δε που η Δημοτική Αρχή δεν είναι αρεστή στην βουλευτίνα μας και άρα η “διάθεσή” της να βοηθήσει στην ένταξη του Δήμου στο πρόγραμμα δεν θα ήταν και πολύ “ένθερμη”.

Και φυσικά το “μάρμαρο” πληρώνουν οι πολίτες των νησιών μας…

 

Πηγή: Ανεξάρτητος

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer