Σκληρή γλώσσα του Δόριζα εναντίον του Προέδρου του τοπικού συμβουλίου της περιοχής.
“Μπαρούτι” η Πεσσάδα
Πολιτική
03/05/2011 | 05:26

Καταγγέλλω ως απαράδεχτη την συμπεριφορά του Προέδρου του τοπικού συμβουλίου Πεσσάδας στην διάρκεια της συνεδρίασης του συμβουλίου, το Σάββατο 30 Απριλίου 2011, παρουσία του Α/δημάρχου κ. Ευάγγελου Κεκάτου και κατοίκων.

   Ο Πρόεδρος του τοπ. συμβουλίου χρησιμοποίησε υβριστικές εκφράσεις εναντίον κάποιων από τους παρόντες, ενώ δε δίστασε να χειροδικήσει σε κάποιον συγχωριανό.

   Η εν λόγω συμπεριφορά του Προέδρου έγινε αντικείμενο δυσμενών σχολίων από όλους τους συγχωριανούς μας, οι οποίοι δεν περίμεναν από κάποιον που τους εκπροσωπεί, να χάνει τον έλεγχο και να εκτίθεται ανεπανόρθωτα στην κοινή γνώμη, αντί να περιορίζεται στην εκτέλεση των αρμοδιοτήτων που έχει αναλάβει με την εκλογή του.

   Αλλά ίσως αυτό να είναι μία εξήγηση για την συμπεριφορά του αυτή, το γεγονός ότι δεν είχε τίποτα να πει στους συγχωριανούς του για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα της περιοχής μας.

   Τέτοιες συμπεριφορές ισοπεδώνουν τις ανθρώπινες αξίες και τους θεσμούς της Τ.Α., ενώ ο τρόπος που ασκεί τα καθήκοντα του προκαλεί την οργή και την αγανάκτηση της τοπικής μας κοινωνίας. Νοοτροπίες και συμπεριφορές που προκαλούν τα όσα συνέβησαν το απόγευμα του Σαββάτου.

Παναγής Δόριζας

Τοπικός σύμβουλος Πεσσάδας

εκλεγμένος με τον ψηφοδέλτιο

    ΙΣΧΥΡΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer