Ένα ακόμη ραντεβού με τους επαγγελματίες της πλατείας Αργοστολίου και πέριξ αυτής είχε σήμερα το μεσημέρι ο Αναπληρωτής του Δημάρχου, Διονύσης Λυκούδης
Μπήκαν «τσαμπουκαλεμένοι», βγήκαν… ευχαριστημένοι
Πολιτική
09/01/2017 | 17:06

Ένα ακόμη ραντεβού με τους επαγγελματίες της πλατείας Αργοστολίου και πέριξ αυτής είχε σήμερα το μεσημέρι ο Αναπληρωτής του Δημάρχου, Διονύσης Λυκούδης, προκειμένου να τους ανακοινώσει το χρονοδιάγραμμα των εργασιών στην ταλαίπωρη πλατεία της πρωτεύουσας του νησιού μας.
Υπό το βάρος των καταγγελιών και υπό την απειλή των κατοίκων του Ληξουρίου για τα μπάζα που θα μεταφερθούν εκεί, ο κ. Λυκούδης προσπάθησε και τελικά κατάφερε να εξηγήσει στους επαγγελματίες πώς έχει η κατάσταση σήμερα. Ο Αντιδήμαρχος Αργοστολίου και Τεχνικών Υπηρεσιών καθησύχασε τους επαγγελματίες για την καθυστέρηση που έχει προκύψει μέχρι τώρα στο έργο και δεσμεύθηκε ότι οι εργασίες θα ξεκινήσουν και πάλι λίγο πριν ή λίγο μετά από τις 20 Ιανουαρίου. Το χρονοδιάγραμμα παράδοσης του έργου λέει ότι στις 15 Ιουνίου η πλατεία Αργοστολίου θα είναι έτοιμη για χρήση από τους δημότες, αλλά και από τα καταστήματα. Ο κ. Λυκούδης τόνισε για ακόμη μια φορά ότι μια πολιτική παρέα και συρρικνωμένη μειοψηφία δεν αφήνει να τελειώσει το έργο. Χαρακτήρισε ψυχοπαθείς εκείνους που είναι εναντίον του έργου τονίζοντας ότι ο κάθε σόφρων πολίτης θέλει να τελειώσει η πλατεία άσχετα αν στις εκλογές ψηφίζει ή δεν ψηφίζει την παράταξη Παρίση. Οι επαγγελματίες είχαν δει την μπουλντόζα να μπαίνει στην πλατεία λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, ωστόσο αυτή την επόμενη ημέρα σταμάτησε τις εργασίες της. Ήδη ένα κατάστημα έχει κλείσει, ενώ σε άλλα δύο οι ιδιοκτήτες τους προσανατολίζονται να κάνουν το ίδιο. Σημασία έχει ότι οι επαγγελματίες προσήλθαν στη σύσκεψη μάλλον τσαντισμένοι, ωστόσο αποχώρισαν ευχαριστημένοι από τις υποσχέσεις του Αντιδημάρχου. Το “παρών” στη σύσκεψη έδωσε και ο Αντιπεριφερειάρχης, Παναγής Δρακουλόγκωνας.

Πηγή: efimeridakefalonia.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer