Με απόφαση Δημάρχου θα τοποθετηθεί μόνιμος υπάλληλος εκεί ενώ εφαρμόζεται σταδιακά η μελέτη αποκατάστασης που έχει εκπονηθεί
Μοσχονάς: Δεν έχουμε εγκαταλείψει το νεκροταφείο Ληξουρίου
Πολιτική
12/10/2016 | 19:40

Για το Νεκροταφείο Ληξουρίου μίλησε στο Σάκη Βούτο και στον Ιόνιαν Γκάλαξι ο Αντιδήμαρχος Παλικής Αλέξης Μοσχονάς. Αρνήθηκε ότι υπάρχει πλήρης εγκατάλειψη και τόνισε ότι ο Δήμος με τα πενιχρά οικονομικά μέσα που διαθέτει και τους διαδρόμους διατηρεί καθαρούς, κόπηκαν 22 κυπαρίσσια με έγκριση του τμήματος Πρασίνου που έπρεπε να κοπούν, φτιάχτηκε το ανατολικό τοιχίο, έχει προγραμματιστεί και το νότιο διάζωμα όταν βρεθούν πιστώσεις.

Τόνισε ότι το νεκροταφείο είναι κορεσμένο και έτσι έχουν στενέψει κάποιοι διάδρομοι και με την αποκατάσταση που θα γίνει αυτά θα διευθετηθούν. Με απόφαση Δημάρχου θα τοποθετηθεί μόνιμος υπάλληλος εκεί ενώ εφαρμόζεται σταδιακά η μελέτη αποκατάστασης που έχει εκπονηθεί. Σε ότι αφορά στα έργα αποκατάστασης των σεισμών που έχουν “τελματώσει” ο Αντιδήμαρχος Παλικής τόνισε ότι αυτό γίνεται με ευθύνη της κυβέρνησης που έχει διακόψει την χρηματοδότηση.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer