Το έργο των βραχοπτώσεων στην είσοδο του Πόρου ολοκληρώθηκε, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται το έργο στον δρόμο του γύρου της Λάσσης στο Φανάρι του Αργοστολίου
Δρακουλόγκωνας: Προχωράει το έργο του Χάρακα
Πολιτική
12/10/2016 | 19:43

Για την πορεία των έργων μίλησε στον Σάκη Βούτο και στον Ιόνιαν Γκάλαξι ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγής Δρακουλόγκωνας. Για το έργο του Χάρακα είπε ότι προχωράει ενώ έχουν σταματήσει προσωρινά οι εργασίες λόγω κάποιων μετρήσεων που θα καταστήσουν το έργο απόλυτα ασφαλές. Το έργο των βραχοπτώσεων στην είσοδο του Πόρου ολοκληρώθηκε ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται το έργο στον δρόμο του γύρου της Λάσσης στο Φανάρι του Αργοστολίου. Επεσήμανε ότι ο νέος νόμος για τις δημόσιες συμβάσεις έχει μπλοκάρει τις δημοπρατήσεις έργων που έχει έτοιμα η Περιφέρεια και τόνισε ότι υπάρχουν ολοκληρωμένες και ώριμες μελέτες για διάφορα έργα όμως δεν υπάρχει η απαιτούμενη χρηματοδότηση.

Για το περιβόητο σκάνδαλο του “ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ” της πρώην Νομαρχίας είπε ότι έχει ολοκληρωθεί η ανάκριση και ο φάκελος βρίσκεται πλέον στο Εφετείο Πατρών, δηλαδή στο τελικό στάδιο και σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

Για δε τις Εργατικές Κατοικίες Ληξουρίου τόνισε ότι το έργο παραμένει μπλοκαρισμένο.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer