Μικρότερη ήταν η συμμετοχή των σωματείων της Κεφαλονιάς στη συγκέντρωση και την πορεία που πραγματοποιήθηκε στο Αργοστόλι από το Εργατικό Κέντρο στο πλαίσιο της σημερινής απεργίας.
Μικρή συμμετοχή στις απεργιακές κινητοποίησεις στο Αργοστόλι
Κοινωνία
03/12/2015 | 14:10

Μικρότερη σε σχέση με την αντίστοιχη κινητοποίηση της 12ης Νοεμβρίου ήταν η συμμετοχή των ταξικών σωματείων της Κεφαλονιάς στη συγκέντρωση και την πορεία που πραγματοποιήθηκε στο Αργοστόλι από το Εργατικό Κέντρο στο πλαίσιο της σημερινής απεργίας που οργάνωσε το ΠΑΜΕ σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Εργατικού Κέντρου έστειλαν το δικό τους αγωνιστικό χαιρετισμό τα Σωματεία των Ιδιωτικών και των Δημοσίων Υπαλλήλων, οι Ξενοδοχοϋπάλληλοι, η ΠΑΣΕΒΕ, η ΕΛΜΕ-ΚΙ, η Ομάδα Γυναικών Αργοστολίου, ο Σύνδεσμος Υδραυλικών καθώς και μαθητές του ΕΠΑΛ και του ΓΕΛ Σάμης.

Η κεντρική απεργιακή ομιλία έγινε από τον Πρόεδρο του ΕΚΚΙ, Γιώργο Γαβρίλη, ο οποίος έστειλε το μήνυμα ότι “δεν πρόκειται δεν πρόκειται να γίνουμε σκλάβοι στον αιώνα τον άπαντα” και καταδίκασε την αντιλαϊκή πολιτική της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην Κοινωνική Ασφάλιση, την Υγεία και την Παιδεία.

Μετά τη συγκέντρωση ακολούθησε πορεία στους δρόμους του Αργοστολίου, με τους συγκεντρωμένους να κάνουν στάση έξω από το κτίριο της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τα γραφεία της Τράπεζας της Ελλάδας για να καταγγείλουν την απρόκλητη επίθεση που δέχθηκαν οι μαθητές της Κεφαλονιάς στο Υπουργείο Παιδείας και να εκφράσουν τη συμπαράσταση τους στους εν δυνάμει απολυμένους εργαζομένους, αντίστοιχα.

apergia apergia (2) apergia (3) apergia (4) apergia (5) apergia (6) apergia (7) apergia (8) apergia (9) apergia (10) apergia (11) apergia (12) apergia (13) apergia (14) apergia (15) apergia (16) apergia (17) apergia (18) apergia (19) apergia (20) apergia (21) apergia (22) apergia (24) apergia (25)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer