Για διευκρινήσεις οι παραγωγοί μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών που λειτουργεί καθημερινά στο κτιριακό συγκρότημα του Ε.Α.Σ. στο Αργοστόλι.
Ε.Α.Σ.: Εν αναμονή των προσωρινών Δικαιωμάτων ντόπιων Αγροτών
Κοινωνία
03/12/2015 | 07:37

Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι, εν αναμονή της ανάρτησης των προσωρινών Δικαιωμάτων Αγροτικών Ενισχύσεων από τον Οργανισμό Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, το εξειδικευμένο προσωπικό του Τμήματος Επιδοτήσεων του Κέντρου Εξυπηρέτησης Αγροτών του Ε.Α.Σ. είναι έτοιμο να υποβοηθήσει την όλη διαδικασία, ώστε να γίνει η Ατομική Πράξη Προσδιορισμού των Προσωρινών Δικαιωμάτων Βασικής Ενίσχυσης (με βάση την οποία θα εκδοθεί και ο Τίτλος Προσωρινών Δικαιωμάτων για το 2015) κατανοητή απ’ τους ντόπιους παραγωγούς σε ολόκληρη την Περιφέρεια Κεφαλονιάς & Ιθάκης.
Υπενθυμίζεται ότι, ο αριθμός και η αξία των Δικαιωμάτων Βασικής Ενίσχυσης για τον δικαιούχο ντόπιο Ελαιοπαραγωγό, Αμπελουργό, Κηπευτικοπαραγωγό, Δενδροκαλλιεργητή, Κτηνοτρόφο και Ψαρά, που περιέχονται στον Τίτλο Προσωρινών Δικαιωμάτων, είναι αποτέλεσμα μηχανογραφικών-διασταυρωτικών ελέγχων, με βάση τα δεδομένα που είχε στη διάθεσή του το Υπουργείο ως τον Νοέμβριο 2015.
Για διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι Θιακο Κεφαλλονίτες παραγωγοί μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών που λειτουργεί καθημερινά στο κτιριακό συγκρότημα του Ε.Α.Σ. στο Αργοστόλι.
Από τον Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer