Ένα ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο τόσο στο χώρο του Λιμεναρχείου όσο και στην κοινωνία της Κεφαλονιάς, ο Νίκος Αγγελάτος, ολοκλήρωσε τον υπηρεσιακό του βίο
Μια συγκινητική αποστράτευση…
Κοινωνία
04/01/2013 | 17:18

Ένα ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο τόσο στο χώρο του Λιμεναρχείου όσο και στην κοινωνία της Κεφαλονιάς, ο Νίκος Αγγελάτος, ολοκλήρωσε τον υπηρεσιακό του βίο και θέλησε με το παρακάτω κείμενο να στείλει ευχαριστήριο μήνυμα σε όσους στάθηκαν δίπλα του.

«Ολοκληρώνοντας τον Υπηρεσιακό μου βίο, θέλω να εκφράσω από καρδιάς τις θερμές ευχαριστίες μου στους συναδέλφους μου στο Λιμεναρχείο Αργοστολίου και ιδιαίτερα στον Λιμενάρχη Κεφαλονιάς και προσωπικό μου φίλο, Γιώργο Καλιτσουνάκη, για την αγαστή συνεργασία μας, καθώς και την αμέριστη στήριξη που μου παρείχε στα υπηρεσιακά μου καθήκοντα. Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη στο έργο τους «επ΄αγαθόν της κοινωνίας», καθώς και υγεία προσωπική και οικογενειακή.

Αγγελάτος Νικόλαος

Σημ/ρος Λ.Σ. (ε.α)»

Ανάμεσα στους καλούς του φίλους ήταν και παραμένει ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Φιοραβάντες, ο οποίος τον επισκέφθηκε για να του ευχηθεί καλή συνέχεια στη ζωή του ως απλός πολίτης. Δήλωσε μάλιστα αποκλειστικά στο www.e-kefalonia.net ότι «ο Νίκος Αγγελάτος ξεχώρισε όλα τα χρόνια της παρουσίας του στο νησί μας για το ήθος του και την προσωπικότητά του. Η προσφορά του ήταν πολύ μεγάλη και αναγνωρίζεται από όλους τους συναδέλφους του. Του εύχομαι από το ρόλο του ενεργού πολίτη τώρα πια να συνεχίσει να κάνει ό, τι καλύτερο για τον τόπο του, όπως άλλωστε έκανε πάντα».

aggelatos-nikos1

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer