Ένας «απολαυστικός» Τσίπρας που ξετύλιξε το κουβάρι της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και μας διαβεβαίωσε ότι, τελικά, δεν ασχολήθηκε ποτέ με τις προεκλογικές του δεσμεύσεις.
Μια Κάρμινα Μπουράνα, ρε παιδια!
Πολιτική
16/10/2016 | 09:40

2ο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ

Ένας «απολαυστικός» Τσίπρας που ξετύλιξε το κουβάρι της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και μας διαβεβαίωσε ότι, τελικά, δεν ασχολήθηκε ποτέ με τις προεκλογικές του δεσμεύσεις. Μας επιβεβαίωσε ότι έκανε ότι ήταν δυνατό για την εγκαθίδρυσή του στην πολιτική ζωή του τόπου. Σκοπός του συνεδρίου του, φυσικά, δεν ήταν καμία πολιτική διαδικασία, αλλά από ότι φάνηκε ήταν η δημιουργία ενός νέου, «μικρού» ΠΑΣΟΚ.

Και ήταν όλοι εκεί. Ξενογιαννακοπούλου, Τζουμάκας, Σπίρτζης, Κουρουμπλής, Τζάκρη κ.α. Όλα τα δευτεροκλασάτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Όλοι εκείνοι που δεν ήθελε κοντά του ο Ανδρέας Παπανδρέου επειδή συσσωρεύονταν στα πρόσωπα και τις πρακτικές τους όλες οι παθογένειες της Μεταπολίτευσης.. Είναι οι ίδιοι που κόστισαν στο ΠΑΣΟΚ σαράντα ποσοστιαίες μονάδες. Είναι εκείνοι που συμπληρώνουν κάθε φορά το συμβούλιο «αυλικών» του εκάστοτε Προέδρου.

Σειρά, όμως, του ΣΥΡΙΖΑ να υποστεί και αν μπορεί να αντιμετωπίσει τους μισθοφόρους και αρχολίπαρους που έβαλε στο κόμμα ο Αλέξης Τσίπρας με μόνο στόχο την κατίσχυσή του στον πολιτικό βίο της χώρας.

ΥΓ: Το υποτονικό κλίμα του συνεδρίου θα μπορούσε να αλλάξει σε δευτερόλεπτα μόνο αν ακουγόταν η «Κάρμινα Μπουράνα» και σηκωνόταν μια πράσινη σημαία…

Πηγή: kamarila.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer