Σε λίγο αναλυτικό ρεπορτάζ από Αργοστόλι, Ληξούρι, Ιθάκη, Κεφαλλονίτες Αθήνας και σε άλλα μέρη του νησιού μας.
Με τσουχτερό κρύο γιόρτασαν τα Θεοφάνεια στη Κεφαλονιά
Εκκλησία
07/01/2013 | 15:00

Η κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας και ο δυνατός αέρας δε στάθηκε ικανός να εμποδίσει πλήθος κόσμου να παρευρεθεί στον καθαγιασμό των υδάτων σήμερα Κυριακή των Θεοφανείων, σε ολόκληρη τη Κεφαλονιά, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Σπυρίδωνος, παρουσία της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας του τόπου.

Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ από Αργοστόλι, Ληξούρι, Ιθάκη, Κατελείο, Κεφαλλονίτες Αθήνας, Αγία Ευφημία, Αγία Πελαγία και Πεσσάδα.

 

 

Στο Αργοστόλι ο πρώτος Αγιασμός

agiasmos_argostoli

 

Του Αντώνη Καγγελάρη

Με τη πρέπουσα εκκλησιαστική τάξη και ευπρέπεια τελέσθηκε κι εφέτος ανήμερα των Θεοφανείων η Τελετή Αγιασμού των Υδάτων στο Αργοστόλι. Στον Όρθρο, τη Θεία Λειτουργία και τον Αγιασμό χοροστάτησε και προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας, Κεφαλληνίας κ.κ. Σπυρίδων μαζί με τον Αρχιμ. π.Σπυρίδων Πετεινάτο, τον Αρχιμ. π. Παίσιο Παράσχη και τον Πρωτ. π. Φώτιο Καβαλλιεράτο. Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την Τελετή. Σύσσωμη ήταν και η πολιτική και στρατιωτική εξουσία του τόπου μας, με πρώτους τον κ. Σωτ. Κουρη Αντιπεριφεριάρχη Κεφαλονιάς και τον κ. Αλέξ. Παρίση δήμαρχο Κεφαλονιάς. Τιμές απόδωσε η Φιλαρμονική Αργοστολίου.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer