Πρωτομηνιά στην Αθήνα για τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων.
Με σημαντικές συναντήσεις μπαίνει ο μήνας για το Θόδωρο
Πολιτική
01/06/2016 | 10:50

Του Παναγή Φωκά

Πρωτομηνιά στην Αθήνα για τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Θόδωρο Γαλιατσάτο, ο οποίος θα έχει σημαντικές συναντήσεις με τον Υπουργο Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθό για την πορεία των έργων ΕΣΠΑ της Προγραμματικής Περιόδου 2014-2020, αλλά και με τη Διοικούσα Επιτροπή του Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων για την εξέλιξη παρομοίων προγραμμάτων σε όφελος του Ιδρύματος και των νησιών μας. Παράλληλα ο Περιφερειάρχης θα έχει και άλλες υψηλές συναντήσεις σε Υπουργεία για την προώθηση θεμάτων των Ιονίων Νήσων.
Η έντονη αυτή δραστηριότητα έρχεται σε συνέχεια της παρουσίας του Θ. Γαλιατσάτου την περασμένη εβδομάδα στην Επιτροπή Περιφερειών της Βουλής των Ελλήνων, τα μέλη της οποίας ενημέρωσε για το Στρατηγικό Σχεδιασμό της Π.Ι.Ν. μέχρι το 2019 (από όπου και η φωτογραφία). Πηγές του κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ μας έλεγαν ότι η παρουσίαση ήταν από τις καλύτερες που έχουν μέχρι τώρα πραγματοποιηθεί σε σχέση και με τις λοιπές Περιφέρειες, ενώ αναπτύχθηκε και πολύ εποικοδομητικός διάλογος με τους βουλευτές.
Το e-kefalonia.net σημειώνει τη σύμπτωση ότι η παρουσία του Θόδωρου στη συνεδρίαση της Βουλής έγινε στις 25 Μαϊου 2016, δηλαδή την ημέρα συμπλήρωσης 2 χρόνων από τη νίκη του με 60% στις Περιφερειακές Εκλογές του 2014.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer