Οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας θα συμμετάσχουν στην 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ – ΑΔΕΔΥ ενάντια στο νέο σύστημα αξιολόγησης
Με προσωπικό ασφαλείας σήμερα τα νοσοκομεία
Κοινωνία
09/07/2014 | 08:44

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν σήμερα, Τετάρτη, τα νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας, το ΕΚΑΒ και οι Προνοιακές Μονάδες, καθώς οι εργαζόμενοι θα συμμετάσχουν στην 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ – ΑΔΕΔΥ ενάντια στο νέο σύστημα αξιολόγησης.  Οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας, θα πραγματοποιήσουν προσυγκέντρωση έξω από το υπουργείο Υγείας, στις 10:30 το πρωί.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ, «η κυβέρνηση μέσω του Νέου Συστήματος Αξιολόγησης επιδιώκει την “κατασκευή” νέων θυμάτων που θα παραδοθούν “στις ορέξεις” της Τρόικας. Μεθοδεύει τη διάλυση και την ιδιωτικοποίηση του Δημόσιου Τομέα της Υγείας και της Πρόνοιας. Μεθοδεύει νέες Μισθολογικές Απώλειες, νέες Κινητικότητες – Διαθεσιμότητες – Απολύσεις Δημοσίων Υπαλλήλων».

Πάνω από 40.000 Υγειονομικοί αρνήθηκαν ενυπόγραφα να συμμετάσχουν στην Αξιολόγηση «καρμανιόλα», τονίζει ακόμη, ενώ η συλλογή υπογραφών συνεχίζεται.

Όπως επισημαίνει: «Στα πρώτα 10 Νοσοκομεία που μοιράστηκαν τα Φύλλα Αξιολόγησης επιστράφηκαν ως “απαράδεκτα” από το σύνολο των εργαζομένων. Η κυβέρνηση υποθηκεύει το εργασιακό μας μέλλον και θίγει την επαγγελματική μας αξιοπρέπεια».

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer