Τις καθιερωμένες ευχές αντάλλαξαν οι πολιτικοί ταγοί του νησιού κατά την λαμπρή Δοξολογία για την είσοδο της νέας χρονιάς.
Με λαμπρότητα η Δοξολογία για το νέο έτος
Εκκλησία
01/01/2015 | 14:13

Τις καθιερωμένες ευχές αντάλλαξαν οι πολιτικοί ταγοί του νησιού κατά την λαμπρή Δοξολογία για την είσοδο της νέας χρονιάς στο Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελίστριας στο Αργοστόλι προεξάρχοντος του Πρωτοσύγκελου αρχιμανδρίτη π. Γεράσιμου Φωκά.
Στη Δοξολογία παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγής Δραγουλόγκωνας, η βουλευτής Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Σπύρος Γαλιατσάτος, ο αντιδήμαρχος Βαγγέλης Κεκάτος, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Γιώργος Τζωρτζάτος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αργοστολίου Λούκας Νιφοράτος, οι αστυνομικές αρχές, Περιφερειακοί και Δημοτικοί σύμβουλοι.
Στο τέλος της Δοξολογίας έξω από το Μητροπολιτικό Ναό η Φιλαρμονική έπαιξε τα κάλαντα στη πολιτική ηγεσία του τόπου.
Χρόνια πολλά και καλά!

dojologia dojologia police parishs_souzana_kekatos_tzwrtzatos gerasimos_fwkas theopeftatou_drakoulogwnas_galiatsatos niforatos_kekatos drakoulogwnas_souzana_filippou_tzwrtzatos parishs_stamatatos parishs_stamatatos_fwkas filarmonikh parishs_stamatatos filarmonikh_kopelitsa

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer