Στην μαγευτική Ασσο χθές το βράδυ πραγματοποιήθηκε μια μοναδική βραδιά με τους αδελφούς Καραβιώτη να σκορπίζουν μέσα απο την θάλασσα πανέμορφα ρομαντικά κεφαλονίτικα τραγούδια.
Με καντάδες η βαρκαρόλα στην Άσσο
Πολιτισμός
25/08/2015 | 10:32

Στην μαγευτική Ασσο χθές το βράδυ πραγματοποιήθηκε μια μοναδική βραδιά με τους αδελφούς Καραβιώτη να σκορπίζουν μέσα απο την θάλασσα (περιφερόταν με γεμάτο φώτα καίκι γύρω γύρω στο λιμάνι επί ώρα τργουδώντας) πανέμορφα ρομαντικά κεφαλονίτικα τραγούδια που τα τραγούδούσε όλη η κατάμεστη απο κόσμό Ασσο. Μαζί του πολλές βάρκες με μπαλόνια και φώτα έδιναν μια ξεχωριστή ρομαντική νότα στην βραδιά. Δίκαια θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί σαν η καλύτερη εκδήλωση του φετινού Καλοκαιριού τόσο για την ποιότητα όσο και την ποσότητα που αποτέλεσε εκπληκτικό σημείο αναφοράς στο γραφικότατο λιμάνι.

Η «βαρκαρόλα» των αδελφών Καραβιώτη συνεχίσθηκε με υπέροχα τραγούδια σε περατζάδα κατά μήκος του λιμανιού όπου ο κόσμος τους «έλουζε» κυριολεκτικά με τριαντάφυλλα. Βεβαίως η βραδιά συνεχίσθηκε με χορό στην όμορφη διαμορφωμένη με κάτασπρα τραπέζια πλατεία του χωριού.

Συγχαρητήρια σε όσους συνάβαλαν σε μιά καταπληκτική απο κάθε άποψη εκδήλωση που θα την θυμάται για χρόνια η Κεφαλονιά αλλά και οι τουρίστες που αψήφησαν την ταλαιπωρία μετάβασης στην Ασσο μέσα απο το «Καλόν όρος». Μπράβο στούς ιθύνοντες που έκαναν την «νύχτα μέρα» τονίζοντας με κάθε μέσο (δάδες, λαμπιόνια και κεριά) την μαγευτική ομορφιά του μοναδικού ρομαντικότατου χωριού.Η παρουσία του υπέροχου φεγγαριού ήταν το …κερασάκι στην πανδαισία χρωμάτων.

Οι φωτογραφίες και το κείμενο είναι του Σπύρου Σακαλή.

varkarolavarkarola (3)varkarola (4)

varkarola (5) varkarola (6) varkarola (7) varkarola (8)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer