Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς υποδέχθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο τη Διευθύντρια του Ιονίου Κέντρου Πολιτισμού και Τεχνών με ομάδα Καλλιτεχνών από το εξωτερικό.
Καλλιτέχνες από το Μεξικό στην Κεφαλονιά
Πολιτισμός
25/08/2015 | 09:57

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρος Παρίσης υποδέχθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο τη Διευθύντρια του Ιονίου Κέντρου Πολιτισμού και Τεχνών (Ionion Center for the Arts and Culture) κ.Σοφία Καγκάδη με ομάδα Καλλιτεχνών από το εξωτερικό.
Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015 η κ.Καγκάδη συνοδευόμενη από τους διακεκριμένους Καλλιτέχνες από το Μεξικό κ.Wilfrido Terrazas και κ.Natalia Perez ενημέρωσε τον κ.Παρίση και τον Α/Δήμαρχο κ.Ευάγγελο Κεκάτο για τις δραστηριότητες του Κέντρου και για το έργο του Εθνικού μας Ποιητή Διονυσίου Σολωμού «Τα φώτα της Ζακύνθου», που ενέπνευσε και συνέθεσαν οι δύο Μεξικάνοι Μουσικοί.
Ο κ.Δήμαρχος συνεχάρη την κ.Καγκάδη για την πλούσια και με διεθνή ακτινοβολία Πολιτιστική δραστηριότητα του Κέντρου, που συμβάλλει τα μέγιστα στις δράσεις και Εκδηλώσεις Πολιτισμού του Νησιού μας και προσέφερε ως συμβολικά δώρα στους καλεσμένους το νέο Λεύκωμα της Κεφαλονιάς εις την Αγγλική γλώσσα.
Τέλος η κ.Καγκάδη και οι ξένοι Καλλιτέχνες ευχαρίστησαν για τη φιλοξενία και εγκάρδια υποστήριξη των δραστηριοτήτων του Κέντρου τόσο τον κ.Παρίση όσο και τον κ.Κεκάτο.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer