Βελτιωμένος ο καιρός το βράδυ της Ανάστασης και την Κυριακή του Πάσχα!
Με αρκετές βροχές η περιφορά του Επιταφίου…
Κοινωνία
17/04/2014 | 17:00

Για τη  Μεγάλη Παρασκευή αναμένεται άστατος καιρός με βροχές και σποραδικές καταιγίδες σε όλη τη χώρα πιο ισχυρές στην ανατολική Μακεδονία ,τη Θράκη και την ανατολική νησιωτική Χώρα.Επιπλέον χιόνια θα πέσουν στα βουνά.Οι νοτιοδυτικοί άνεμοι θα φτάσουν τοπικά τα 7 μποφόρ στα κανάλια του Αιγαίου ενώ η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Ηπειρωτικά στους 17 με 18 βαθμούς.

Για το  Μεγάλο Σάββατο περιμένουμε τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες   σε όλη την επικράτεια,οι οποίες  στη Θράκη ,το ανατολικό Αιγαίο τις κυκλάδες την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα είναι κατα τόπους πολύ ισχυρές.Επιπλέον λιγα  χιόνια θα πεσουν στα βουνά της Πίνδου.Οι νοτιοδυτικοί άνεμοι θα φτάσουν τοπικά τα 7 μποφόρ στο Αιγαίο ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.Πάντως σταδιακά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και η Ανασταση θα γιορταστεί παντού χωρίς βροχές.(Στην Ήπειρο, την Αιτωλοακαρνανία,την Αχαία και τη Δράμα μπορεί να ψιχαλίσει).

Την Κυριακή του Πάσχα αναμένεται βελτιωμένος καιρός με λίγες μπόρες τις μεσημβρινές ώρες  στα βόρεια ορεινά και διάσπαρτες και ασθενείς βροχές  στο βόρειο Ιόνιο ,την  Ήπειρο,το ανατολικό Αιγαίο  και τη Δυτική Πελοπόννησο. Οι νοτιάδες στα πελάγη δεν θα ξεπεράσουν τα 5 μποφόρ ενώ ο υδράργυρος το μεσημέρι θα σκαρφαλώσει στην Ηπειρωτική Ελλάδα στους 20 με 21 βαθμούς Κελσίου. .

Την Δευτέρα του Πάσχα προβλέπονται συννεφιές και ασθενείς βροχές στα Ηπειρωτικά  και τοπικές μπόρες στα βουνά.Η θερμοκρασία θα σημειώσει  περαιτέρω άνοδο ενώ οι νοτιοανατολικοί άνεμοι στο Ιόνιο θα φτάσουν τοπικά τα 7 μποφόρ.

Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους!

Επιμέλεια:
Γιώργος Τσατραφύλλιας
Φυσικός –Μετεωρολόγος

vroxh

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer