Προκειμένου να αντιμετωπισθούν οι κατεπείγουσες υποχρεώσεις του Σωματείου, το Ειρηνοδικείο εξέδωσε προσωρινή διαταγή για τη δημιουργία νέου ενδεκαμελούς Διοικητικού Συμβουλίου.
Με απόφαση Δικαστηρίου Υπηρεσιακή Διοίκηση στην Αδελφότητα Αθηνών
Κοινωνία
08/11/2014 | 09:59

Αγαπητοί συμπατριώτες,με κάθε σεβασμό θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ιστορική Κεφαλληνιακή Αδελφότητα Αθηνών βρίσκεται μπροστά σε μία νέα πρόκληση,καθώς άμεσα αλλάζει μορφή.Μιά νέα σελίδα ανοίγει και αυτή τη φορά θα πρέπει να γίνει με τον σωστότερο δυνατό τρόπο.
ΈΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Η ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡΗΣΤΟΠΟΥΛΟΥ – ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ
Με χθεσινή απόφαση της (2155/14) η Ειρηνοδίκης κ.Αικατερίνη Δουβίτσα έκανε αποδεκτή την αίτηση Γερουλάνου για τον διορισμό νέας διοίκησης.
Κι αυτό,διότι υπήρξε έλλειψη Διοίκησης μετά το Διοικητικό Συμβούλιο της 29ης Οκτωβρίου 2014,οπότε και παραιτήθηκαν κατά σειρά τρία μέλη της απερχόμενης Διοίκησης:α)το μέλος κ.Γεράσιμος Βανδώρος,β)ο ταμίας κ.Παναγής Φωκάς και γ)το μέλος κ.Δώρα Τσιναρίδου-Βινιεράτου.
Το αποτέλεσμα ήταν το Διοικητικό Συμβούλιο να μείνει οκταμελές,καθώς δεν είχαν ορισθεί αναπληρωματικά μέλη!Κάτι που είναι αντίθετο με το καταστατικό της Αδελφότητας,αλλά με την ισχύουσα νομοθεσία.
ΟΡΙΣΜΟΣ ΝΕΟΥ ΕΝΔΕΚΑΜΕΛΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΜΑΣ
Προκειμένου,λοιπόν, να αντιμετωπισθούν οι κατεπείγουσες και μη επιδεχόμενες οιασδήποτε αναβολής υποχρεώσεις του Σωματείου,το Ειρηνοδικείο εξέδωσε προσωρινή διαταγή για τη δημιουργία νέου ενδεκαμελούς Διοικητικού Συμβουλίου,ώστε η Κεφαλληνιακή Αδελφότητα να έχει επαρκή εκπροσώπηση.
ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Εκτός από τους υπογράφοντες κ. Γιώργο Γερουλάνο και κ. Νίκο Γιαννόπουλο, θα συμμετάσχουν,επίσης,ο χειρουργός Παίδων κ. Σπύρος Αντύπας, η οδοντίατρος κ. Περσεφόνη Ματσίνου,η εκπαιδευτικός και πρώην Αντιδήμαρχος Βριλησσίων κ. Αντωνία Μοσχοπούλου- Δημητρακοπούλου,καθώς επίσης Μηχανικοί, Έμποροι και Οικονομολόγοι.

Θέση-κλειδί πρόκειται να αναλάβει εκπρόσωπος του Ιερού Κλήρου,ιδιαίτερα αγαπητός στην Κεφαλληνιακή παροικία της πρωτεύουσας.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Κεφαλληνιακής Αδελφότητας, πρόκειται να συγκροτηθεί σε σώμα τις προσεχείς ημέρες.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Γιώργος Χρ.Γερουλάνος Νίκος Αθ.Γιαννόπουλος
Παιδοχειρουργός Δημοσιογράφος

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer