Στο πλαίσιο του εορτασμού του προστάτη αρχάγγελου Μιχαήλ το κοινό θα μπορεί να επισκεφθεί όλες τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας
Γιορτάζει σήμερα η Πολεμική Αεροπορία
Κοινωνία
08/11/2014 | 09:58

Παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια θα πραγματοποιηθούν σήμερα στην αεροπορική βάση της Δεκέλειας οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό του προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας αρχάγγελου Μιχαήλ και Γαβριήλ, ενώ όλες οι μονάδες θα είναι ανοιχτές για το κοινό κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Το πρωί ο αρχηγός ΓΕΑ αντιπτέραρχος Ευάγγελος Τουρνάς θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και εν συνεχεία στο Τατόι η καθιερωμένη δοξολογία στην οποία θα παραστεί και ο Νίκος Δένδιας.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας θα δώσει ομιλία με αναφορές στην προσφορά του κλάδου της Πολεμικής Αεροπορίας και του προσωπικού της όπως και γενικότερα στο αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων που διατηρείται σε υψηλό επίπεδο χάρη στα στελέχη.

Στο πλαίσιο του εορτασμού του προστάτη αρχάγγελου Μιχαήλ το κοινό θα μπορεί να επισκεφθεί όλες τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας. Στις εορταστικές εκδηλώσεις περιλαμβάνονται πτήσεις μαχητικών πάνω από τα ακριτικά νησιά του Αιγαίου ενώ θα γίνουν και αεροπορικές επιδείξεις από την ομάδα F-16 «Ζευς» και την ομάδα Τ-6 Α «Δαίδαλος».

Οι Αεροπορικές Βάσεις της Πολεμικής Αεροπορίας θα είναι επισκέψιμες για το κοινό τις εξής ημέρες και ώρες:

Σήμερα 8 Νοεμβρίου 2014, από 13:00 έως 17:00

Την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014, το κοινό θα μπορεί να επισκέπτεται την Αεροπορική Βάση Δεκέλειας μετά τις 12:00.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer