Η συνολική προεκτιμώμενη αμοιβή ανέρχεται σε 127.289,66 ευρώ χωρίς ΦΠΑ και επιμερίζεται σε επιμέρους προεκτιμώμενες αμοιβές
Μελέτη για την αποκατάσταση των ζημιών από τον σεισμό στο λιμάνι Αργοστολίου
Οικονομία
15/04/2015 | 15:21

Διαγωνισμό προκήρυξε το υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού για τη μελέτη αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν από το σεισμό της 26ης Ιανουαρίου και 3ης Φεβρουαρίου 2014 στο λιμάνι Αργοστολίου Ν. Κεφαλληνίας (β φάση).

Η συνολική προεκτιμώμενη αμοιβή ανέρχεται σε 127.289,66  ευρώ χωρίς ΦΠΑ και επιμερίζεται σε επιμέρους προεκτιμώμενες αμοιβές. Ο διαγωνισμός θα ανατεθεί με ανοικτή διαδικασία και κριτήριο την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά.

Προθεσμία υποβολής αίτησης για παροχή εγγράφων και πληροφοριών ορίζεται η 28η Απριλίου  και ώρα 15:00, έναντι καταβολής δαπάνης αναπαραγωγής των εγγράφων 20 ευρώ. Υπάρχει δυνατότητα ταχυδρομικής αποστολής, κατόπιν συνεννόησης με την υπηρεσία. Επίσης, τα τεύχη θα είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Υποδομών του υπουργείου. Προθεσμία υποβολής προσφορών ορίζεται η 6η Μαΐου  και ώρα 10:00, κατά την οποία θα ανοιχτούν οι προσφορές σε δημόσια συνεδρίαση της Επιτροπής Διαγωνισμού.

Η διάρκεια της Σύμβασης ή η Συνολική Προθεσμία εκτέλεσης ορίζονται οι 90 ημέρες από την υπογραφή της Σύμβασης. Η εγγύηση συμμετοχής στη διαδικασία του διαγωνισμού ανέρχεται σε 2.546 ευρώ που αντιστοιχεί σε ποσοστό 2% επί της προεκτιμώμενης αμοιβής της σύμβασης.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer